Kategori: Tema / Kommentarer: 4

Y.O.L.O


Altså jeg begynner å bli grådig irritert på ''You only live once'' greiene.Det er ikke selve ordet som plager meg,det er bare det at det er så forbanna oppbrukt nå.Og jeg kjønner ikke hvorfor folk skriver y.o.l.o under profilbilder og tekster.Hva faen!
Hvordan skal y.o.l.o passe til et bilde av deg og en venninne eller en kompis som sitter på noen trapper? Det gir rett og slett ikke mening.

Men jeg tror at det også er endel folk som har missforstått konseptet.Fordi det å drikke seg full eller snuse eller røyke er ikke y.o.l.o. Langt ifra.Det man egentlig burde gjøre er å dra på fallskjerm-hopping eller svømme med haier.For hvor mangen ganger kommer man til å oppleve noe sånnt i livet? JO,veldig få ganger.Og det er yolo det.For det er ikke hver gang man svømmer med haier. Her er et eksempel på noe som er så langt ute på bærtur som det går ann å komme: ''Jeg sitter på hytten med familien og nyter en god frokost.YOLO'' eller ''Ute og røyker med venner.YOLO'' Herregud,kjenner at det begynner å boble inni meg av irretasjon når jeg leser sånne statuser på facebook eller noen annen plass egentlig. Det å skrive YOLO på sånne ting blir å si at man er verdens rikeste når man er steinfattig. (Nei det ga ikke mening,men dere kjønner hva jeg mener)  

                                   this is NOT y.o.l.o                                                this is!
dere kjønner det sant?
 Eva
03.08.2012 kl.22:54
sååååååå eniiig!
Tina Ulven
03.08.2012 kl.23:33
At YOLO blir brukt som et argument for å feste, og gjøre tåpelig tenårinsting er bare latterlig.
amalie
04.08.2012 kl.19:31
"For hvor mangen ganger kommer man til å oppleve noe sånnt i livet?"

Ehm, eg pleier egentlig å svømme med haier sånn hver dag eg... høhø

Yolo, var,er og kommer alltid til å være et TEIT "ord" :-)
Kumba Bonga
05.08.2012 kl.14:45
amalie: sant det ! :D


hits