Kategori: Tema / Kommentarer: 8

Norges fineste/vakreste/søteste


Altså,grupper som ''Norges fineste 95'er'',''Norges diggeste rumpe'' og ''Norges varkreste frisyre'' irriterer meg.ikke bare litt men j*vlig mye.Jeg tenker at det er greit med noen få stykk,men det at alle de andre gruppene plutselig skal dukke opp er bare teit,barnslig og veldig unødvendig.Det som kanskje plager meg mest er det at på grupper som ''Norges søteste kjærestepar'' er det folk som legger ut bilder av kjente folk som Kristin og Dennis.Og selvfølegelig får de flest ''likes'' av alle,og hvorfor det? Jo rett og slett fordi de kjent,men etter min mening gjør ikke det dem til Norges søteste par fordeom.
  Så er det de folkene som legger ut bilder av folk som tydeligvis er funksjonshemmet eller av folk som rett og slett er stygg.Og når jeg sier stygg,mener jeg utseendemessig stygg.For jeg har jo ikke peiling på hvordan personligheten deres er.Men hvorfor legge ut stygge folk på sånne grupper? Hva er meningen med det? For det er bare mobbing det der.Greit nok at den som legger ut bildet kjenner paret og de kanskje er veldig snill og alt det,men tenker de på at resten av oss som faktisk ser de bildene ikke har peiling på hvem de er? og at de ikke er noe fin for oss som ser dem?Visst ikke det var forståelig så kan jeg si det på en enklere måte: Ikke legg ut bilder av et par du kjenner,og som du egentlig vet ikke ser på bra ut på en gruppe som heter ''Norges steste kjærestepar''.For så å skrive under bildet at de ikke skal drepe deg og at de vinner lett,for gjett hva: de kommer mest sannsynlig ikke til å få mer enn 3-5 ''likes'',og de er ikke de som skal drepe deg,det er resten av oss.
 
Jeg har en venninne,Ingelin,og vi har mange ganger diskutert dette temaet.Og som oftest ender vi opp med å sende bilder av såkalte ''vakre'' eller ''digge'' folk til hverandre og le oss ihjel.For det er bare ironisk at en jente med skeive tenner,brunkrem og knall rosa sko skal være Norges fineste.Og ikke missforstå,alle er vakre på en eller annen måte,men com'an.Dere kjønner vel hva jeg mener.det går bare ikke ann å ikke le av sånnt galskap.Enkelt og greit
   Men det jeg har størst problem med er at på grupper som ''Norges fineste 96-er'' så er det som oftest jenter med tynn kropp,store pupper og kanskje langt hår som får mest ''likes''.Og det får meg til å tenke på skjønnhetsidealet.For det er så mange av oss jenter nå til dags som er så langt ifra fornøyd med vårt eget utseende og som ønsker å kunne forandre på alle slags mulige kroppsdeler.Og hvordan skal det hjelpe på selvtilliten at jenter med nesten ingen former og store pupper skal framstille hva som er vakrest i Norge? Alt dette er egentlig bare absurd spør du meg.Uansett så er dette temaet en av mange som irriterer meg så jeg orker ikke skrive mer her på dette innlegget.Og visst noen leste dette innlegget og kanskje fikk i tankene at jeg hater tynne folk med store pupper,så tar dere feil.Det er bare det at jeg hater at man skal bestemme hvem som er ''Norges fineste'' ved hjelp av ''likes''

Føl dere fri til å kommentere egne meninger :) Tuva
11.08.2012 kl.13:17
dødsbra innlegg kumba!
Kumba Bonga
11.08.2012 kl.13:22
Tuva: Tusen takk :)
Elise
11.08.2012 kl.13:22
Kunne ikkje vært mer enig i det du skriver! Hater de gruppene, de er unødvendig!
Kumba Bonga
11.08.2012 kl.13:26
Elise: tell me aboout it !
Amalie
11.08.2012 kl.16:02
Det neste er vel "norges fineste tenner"`? eller "norges fineste tær"? Helt idiot de som lager gruppene.. hvem er vi til å dømme andre på den måten? Enig med deg Kumba! Liker sånne innlegg :-)
Kumba Bonga
11.08.2012 kl.17:56
Amalie: tusen takk :-D
Mannen med flasken
12.08.2012 kl.01:39
Jeg er på mange måter enig med deg :) Bare stå på å fortsett å blogge :) Eg elsker å lese det du skriver :)
Kumba Bonga
12.08.2012 kl.22:01
Mannen med flasken: tusen takk :)


hits