Kategori: Tema / Kommentarer: 5

Girl on Bike


For øyeblikket sitter jeg i stuen,min mor sover og jeg ser på Løvenes konge 2.Den når det er timon og pumba som forklarer sin historie.Haha,er en stor fan av Disney channel og dette passer meg bare bra.Har vært borte hos Jeneba tidligere idag,så etter det gikk jeg tur med Fia og møtte Elise og Tobias.Alt i alt har jeg hatt en fin rolig dag.Det begynte med fint vær,masse sol og det var faktisk ganske varmt en liten stund,men det varte jo ikke lenge selvsakt.I 3-4 tiden tok mørket over.Det er det jeg hater med de siste månedene i året.Det blir så fort mørkt og er dritkaldt.Nei,kulde er ikke noe for meg.
 


Hvem det er jeg tror jeg er vet jeg ikke.Oppfører meg som en tufs og setter meg på en randome motorsykkel....But then again: Jeg ser da bra ut ♥♥♥

Disse bildene ble forresten tatt igår da vi var på skolen.Etter at Karina og Julie hadde tatt antrekksbildene mine,og Julie og Henny hadde gått inn bestemte meg og karina oss for å ta noen bilder for oss selv.Endte oppe med dette.Satt meg på en motorsykkel og håpet for guds skyld at eieren ikke skulle komme ut å møte meg på den.heldigvis klarte jeg meg og ingen kom.

Haha,jeg ser på slutten av Løvenes konge nå.Elsker den! Fikk også nettopp vite at på samme tid imorgen kommer de til å spille en ny film på Disney,så da er det bare til å følge med.Ønsker alle en fin lørdagskveld.Har en innlevering å gjøre ferdig nå så snakkes siden!
Dine planer for ikveld?Lauriiee - Kommenterer alltid tilbake :)
24.11.2012 kl.20:18
så pen du er! ikveld skal jeg bare blogge, se på serier og snakke med typen :)
inlovewiththe
24.11.2012 kl.21:15
fete bilder!

likte jakka, har army jakke selv og jeg elsker den virkelig!
Kumba Bonga
24.11.2012 kl.21:21
inlovewiththe: jeg elsker jakken til de grader! Men det som gjør meg litt lei er at alle går rundt i militærprint nå....
weheartit
24.11.2012 kl.21:22
Kjempefine og stilige bilder!


hits