Kategori: Tema / Kommentarer: 5

We've shared many smiles and many tears, but nothing beats the laughter


Heihei! Dette er et gjesteinnlegg av Karina Kang Smørdal

Jah, hva skal man si...? Hehe..  Eg kan vel begynne med å si at meg og Kumba har alltid vert venner, og med det mener eg  vi to har vert gode venner i alle fall så lenge eg kan huske. Vi fant tonen med en gang, første gang vi møttes. Det vil eg tørre å påstå faktisk. Og når eg tenker meg om var det faktisk i 1.klasse, for 10 år siden. Shit, det er lenge siden! Føler meg gammel, hehe. Bare sånn: Ehm, ja, vel, meg og Kumba har vert venner i 10 år. Slett ikke verst då! Og for 10 år siden var det helt andre tider egentlig, det var den tiden når man alltid måtte spørre om man kunne være med folk. Så det ble sånn: "Skal eg være med deg?" ... "NEI!" eller "ja, det kan du! Skal vi gå og disse? haha, så rar og uvitende vi var. Men eg svarte i vert fall alltid "ja". Tror eg, håper eg. Var jo så søt og snill i min barndom. Med skeiv pannelugg og lavest av alle, til og med lavere en de som var ca to år yngre. Der hadde du meg, det var gøy, det! Men eg passet no på å inkludere deg når du bare: "My play with you" på afrikansk! haha, neida, joda. Det var jo sånn det var då, i vert fall litt sånn..

Jaja, nok om det. Du lærte deg norsk SYKT fort, på under 2 år, og då kunne du det 100%flytende! Det er respekt. Sier litt om hvor flink du var. 

Vi hadde de gøy då, alle årene på barneskolen. Overnattinger (med litt ymse uhell, som eg skal være så snill å ikkje nevne på bloggen din, du bør takke meg), barnebursdagsbesøk, fotballtreninger og kamper som vi faktisk vant på den tiden!

Men det er vel egentlig på ungdomsskolen man finner ut litt mer og folk forandrer seg. Noen blir lei seg hele tiden, andre glad, noen emo og no en har syke humørsvingninger. Sånn ble det vel med stort sett alle. MEN på tross av dette var det alltid det sammen mellom oss. Har alltid visst kor eg har deg og kunnet snakke med deg. Du er en forståelsefull jente, Kumba, den skal du ha. Hihi. Vi forstår oss på hverandere på en helt spess måte egentlig. Sånn er det bare med gode venner. Vi har den samme teite, stygge humøren, eg kan irritere deg til du får lyst til å bare slå til meg eller noe, vi lekeslåss. Haha, der har vi oss. Men samtidig ser eg på deg om det er noe du egentlig ikke vil snakke om, om det er noen eller noe som går deg på nervene eller om du er trøtt (som kan være et sjult tegn på at det kanskje ikkje er noe vits i å plage deg allikvel på tross av kor gøy det er) ... 

Vi to ass, har hatt litt av noen samtaler, episoder og slåsskamper (der eg gang på gang seirer over deg)...Når eg tenker over dette her, så tenker eg at du har gjort livet mitt gøy.. Er ikke det kult?

Men poenget/ene mine er altså :
1. Alt det gøye vi har funnet på. Kor kjekt vi har det når vi er sammen. Alle idiotiske ting som vi har gjort. Alle søte minner, der vi bare er så søte atte. AT DET ER MINNER SOM EG ER SYKT GLAD FOR Å HA !!! :D

2. At du er fantastisk, herlig, pen, søt, snill og veldig pervers... HÅPER DU ER KLAR OVER ALT DETTE !!!:D

3. At selv om eg bor på Framnes og du på Frekhaug akkurat nå så... GÅR DET BRA VETTU!! :D

4. At eg er glad i deg, Kumbiii <3

5. At eg skrev dette som eg håper du ble fornøyd med, til deg. Så derfor ble det kanskje noen ganger litt internt.

6. At du som leser denne bloggen leser en blogg av en superflink jente!

7. At håper dette vil hjelpe deg med å komme på "topp ti"... haha, det var tull. Men det er jo litt hjelp då kanskje eller så var det tullpåtull. 


Danacup B-)

On tha boat, in the sun..

Skole, seriøse saker

Vi er jo faktisk "Black and Yelllow"... <3

Takk for meg! :)


Hei Karina,tusen takk for et "supert" innlegg.Jeg husker du sa at blogging ikke er noe for deg? Vel visst du kutter ut alle de utropstegnene og smilyene så har du kommet deg en god vei.For ikke å snakke om bildene...MEN,igjen takk for innlegget.Var utrolig søtt av deg og kjempekoselig.Savner å ha deg sånn 10 min hjemmenfra.Kunne bare gå ned til deg så og si når jeg ville,men nå er de eneste gangene vi får være sammen i helgene når dere kommer hjem,eller når vi kommer opp på besøk.Selvsakt også i ferier.Savner deg og dere! Håper du har det fint på framnes da og har fått deg mange gode venner.Men husk,ingen slår Kumba Bonga.Min perverse humor,syke latter og sprøe tider skal man lete lenge etter.Neida,men joda.Ingen er som meg! Og ingen slår deg heller Kang.You are the real deal. Og jeg vil bare bemerke at den siste tiden vi har hatt slåsskamper så har JEG vunnet.Du har en fordel fordi du går på tekwondo (vet at jeg skrev det feil,men du forstår hva jeg mener) Din jævla taper! ♥Kamilla
26.11.2012 kl.19:27
søte bilder :)
siljemuffins
26.11.2012 kl.19:40
Utrolig herlig skrevet til vennen din! Dere virker som utrolig gode venner og det er godt å alltid vite at enhar en person ved siden av deg som støtter deg og er der for deg! :)
Elise
26.11.2012 kl.20:13
No var du søt Karina <3

26.11.2012 kl.20:50
Tihiii, dette var et mege-super-duper søtt innlegg Kanki-Stanki :**

dere var fine på bildene :)
lise
27.11.2012 kl.10:58
Aww,søtt inlegg


hits