Kategori: Tema / Kommentarer: 1

Bursdagsbarnet


Hei kjære Kumba!

Tengte siden jeg ikke kunne komme hjem til deg idag, at jeg skulle skrive ett innlegg istedet.
Jeg vil bare begynne med å si gratulerer med dagen! Tenk da, idag fyller du 16 år!

Jeg sitter faktisk her med tårer i øynene, så mye som jeg angrer på at jeg ikke satt skole og lekser til side for å få være en dag hjemme med bestevenninnen min. Men likevell vet jeg at du er klar over hvor mye du betyr for meg i livet mitt, hvordan jeg alltid kan stole på deg. Hvis jeg trenger en hånd å holde i, er det din jeg vil holde. For så mye betyr du for meg. Jeg savner deg veldig mye og gleder meg til hver eneste gang jeg skal møte deg. Så mye ting vi finner på sammen, alt vi snakker om. åå, som jeg savner de gode stundene. Husker du i sommer? Kosekvelden med deg, meg og Ingelin, kvelden før Ingelin skulle til Oslo. Vi fant på så mye tull, for ikke å snakke om å klare å mose oss tre i det bittelille badekaret til Ingelin! Neste morgen måtte meg og deg rydde hele stuen og kjøkkenet, og følgte Ingelin til bussen som en søt liten familie. For så å gå tilbake til det tomme huset til Ingelin for å rydde videre.

Jeg elsker å kalle deg stygge ting. Du er ekkel og stygg og alt sånn. Men er det ikke det søstre gjør mot hverandre? For det er det vi er. Bestevenn er ikke en betegnelse jeg vil bruke til deg, for jeg føler det ikke passer oss sånn som søstre gjør. Tross for de stygge tingene vil jeg at du skal vite at du er en helt fantastisk og nydelig jente som sprer så mye glede rundt til andre. det du virkelig vil få til, får du til! I tillegg er du ekkel da. Nå er det jo sånn at du går på akademiet og jeg har flyttet på internat 1 time vekke, og vi får ikke like mye tid til hverandre, men de stundene vi har når vi møtest etter en uke eller to, snakker vi like normalt som om vi ser hverandre hver eneste dag.

 Men nå skal ikke jeg sitte her og skrive ned alt jeg tenker på, for det er ganske mye. Men jeg vil bare at du skal vite at jeg virkelg elsker deg og gleder meg til mange gode studer som kommer. Håper du har hatt en fantastisk dag med venner og familie, Og at du likte gaven veldig godt. Bruk dem godt!

-EliseMarianne Johannessen
02.12.2012 kl.19:49
Søte bilder :D


hits