Kategori: Tema / Kommentarer: 2

Ska börja nu


Hei alle sammen
Jeg skrev i det inlegget andre desember at jeg skulle ta meg en liten pause fra bloggingen. Jeg skrev også at jeg ikke var helt sikker på når jeg skulle komme tilbake.Men nå er jeg altså her. Har vært utrolig deilig å ikke måtte bekymre seg om å blogge hver dag. Så har hatt masse fri og har prøvd å fokusere på skole og venner. Jeg trodde at det kanskje var bloggen som stod litt i veien for skolen og sånt,men om jeg tok feil. Har funnet ut noe eg egentlig hele tiden har visst. Det er bare jeg som kan motivere megselv til å lese til prøver og fullføre innleveringer. Så bloggen er altså ikke hele skylden. ikke hele hvertfall.
   Haha,det var faktisk litt rart å ikke ta antrekksbilder hver dag,og det var noen dager jeg skulle til å spørre karina om å ta bilde av meg,men så kom jeg på at vel,jeg har jo ikke bloggen å tenke på.Men nå er jeg altså tilbake,for fullt vil jeg tro.Hver tirsdag så er vi ferdig til lunsj,og idag var ingen unntak. Meg og Karina gikk til eplehuset i byn for å levere inn macen hennes og deretter gikk vi bare litt rundt i byn. Har hadlet inn litt julegaver,og overraskende nok har jeg bare to igjen så er jeg ferdig. Har svidd av utrolig mye penger,men er fint å vite at det er for å glede andre. Selvsakt har jeg kjøpt litt til megselv også da,så er storfornøyd.Så ja,nå er jeg kommer hjem og skal bare slappe av resten av dagen,kanksje lese til mattetentamen senere.

Se sjønneste fetteren som sovet på bussen daJa,mobilen min er forsatt knust og jeg orker ikke gi den bort på reperasjon.Da måtte jeg ha sotte på bussen uten musikk.Men funker helt fint liksom...//Ferdig med julehandelen?mariesatu
18.12.2012 kl.15:58
Bra du er tilbake med blogginga! Kjempe søt fetter :-) Hehe, er nesten ferdig med alle gavene!

18.12.2012 kl.23:21
ENDEEEEEEELIIIIIGGGGGGGGGGG!!!!! :D


hits