Kategori: Tema / Kommentarer: 4

Svar på spørsmålsrunde DEL 1


Visst du kunne byttet liv med en person du kjenner,hvem hadde det vært: Jeg tror ikke jeg hadde ville byttet liv med noen jeg kjenner.Ikke det at de ikke har bra liv,men føler at selv om mitt liv ikke er perfekt så kan jeg bare bearbeide med det og ikke rømme fra mine "problemer".

Hva hadde du valgt mellom å miste synet eller hørselen: Hørselen tror jeg for synet er nok ganske så viktig

Hva er din faste sminkerutinge: Fuktighetskrem - fylle på øyenbrynene - concealer - pudder - eyeliner - maskara - lipsyl

Hvem sitt klesskap vil du helst ha: Put together all the fashion icon´s clothes and give it to me

Er det noen du ser opp til: Nei,ikke egentlig

Hva er din favoritt smiley: Denne abd boyen her :D 

Hvem i den nye klassen har du blitt best kjent med: Karina

Trives du godt i den nye klassen og hvem er du mest med: Er litt annerledes å komme i en klasse med helt nye folk,men det er vel en del av det å vokse opp.Men det er en tilpassninsak. Uansett så trives jeg foreløbi ja, og jeg er mest med Karina vennen min :)

Hvem er dine bestevenner: Ingelin,Iselin,Elise,Tonje,Jeneba og Karina kang

Føler du at du har mistet litt kontakt med de som har flyttet vekk: Overhode ikke,hvertfall ikke med de som flyttet opp til framnes nå i høst. Vi ringer hverandre hele tiden og sender melinger. Så har vi jo snapchat som aldri kan gå feil. De er også ofte hjeme i helgene så er ikke noe problem.

Hvordan går det med deg: Helt greit,takk som spør :)

Hvorfor begynte du å blogge: Da jeg gikk i 10.klasse så var det en jente i klassen(som nå er en av mine beste venner).Hun maste og maste lenge om at vi skulle lage oss blogg ilag.Og da vi skulle til Danmark på Dana-cup så overga jeg meg.Så det endte opp med at vi lagde en blog ilag som vi hadde en stund.Men det var ikke alle innlegg hun postet som JEG ville postet om jeg hadde hatt min egen blogg liksom.Så til slutt så endte det opp med at jeg opprettet en egen blogg som da er denne som jeg holder på med nå.

Hva slags kamera har du: Ganske trist i grunn,har ikke kamera.MEN det positive er at jeg holder på å spare til eget nå.Er sykt lei av å låne av skolen og av venner.Men det kommer nok til å bli ganske tydelig gjort når jeg får mitt eget. Blir også mye bedre blogging da.

Hvem er den søteste leseren din: Amalie Skjelvik.Du er BESTEST ♥♥♥

Hva betyr navnet ditt: Vær meg nær Gud...eller noe i dne duren. Det har værtfall noe med Guds navn å gjøre,det er jeg 99% sikker påLisel
21.12.2012 kl.16:40
Bra svart!:)

Del 2,takk!
weheartit
21.12.2012 kl.16:55
Så fine svar! :) xxx
bæsj
21.12.2012 kl.18:08
du er søt din bæsj
Amalie
22.12.2012 kl.18:58
Ååå, Kumba!!! Det betyr så mye!! :D


hits