Kategori: Bilder / Kommentarer: 6

Inside


Jeg sitter inne,glad for at jeg ikke er ute.Ikke i dette været i hvertfall.Når jeg ser ut av vinduet nå fra stuen så ser jeg trær,hus og snø....massevis av snø. Det er jo igrunn ganske fint,men også ganske så kaldt.Og det er derfor jeg er glad jeg er inne,på grunn av kulden.Jeg var faktisk ute idag tidlig.Måtte til butikken for å kjøpe melk.Så jeg vet hva jeg snakker om altså.Ja,i nuet så lager jeg frokost til meg og min lillebror.Egg med baguett.Enkelt og greit.

Kategori: Bilder / Kommentarer: 4

Stemning


Herre min Gud. Det er jul om bare noen dager nå.Syns egentlig tiden frem til da har gått utrolig fort og snart skal jo verden gå under og alt.Hvor fint er ikke det? Jeg er så spent at jeg allerede har pyntet juletreet hjemmet. Hadde jeg trodd på det med verdens undergang så hadde jeg nok ikke kjøpt julegavene før lørdag,haha.Men jeg er 99,99% sikker på at vi overlever til jul og mye lengre.Ja,det siste bilde viser min posisjon akkurat nå.Avslappet til tusen og mye mer.


Kategori: Bilder / Kommentarer: 3

Mirror

Vel alle tar jo speilbilder,og her ee to eksempler på to av mine.Det øverste er jo bare et av meg,mens det nederste er av meg og min "fetter".


Kategori: Bilder / Kommentarer: 4

Han kjører STILand then i told him: du må bli en undertøysmodell.Algrøy guuut´n

   
det er fredag,hva ant skal jeg si?Fineste jenten

   
Ønsker alle en super helg! Kommer bare til å slappe av tenker jeg,Ikke no stress.


Kategori: Bilder / Kommentarer: 2

SnøKule


Tidligere i år,da jeg forsatt gikk i 10.klasse var meg og min klasse på tur.Vi dro til island for det var det flesteparten ville.Selv stemte jeg for Polen fordi det er billig der først og fremst.Så ville jeg gjerne se de konsentrasjonsleirene jødene bodde i under 2.verdenskrig.Men nei,får heller ta en singels tur bort dit en eller annen gang i fremtiden.Uansett så skal jeg ikke klage,Island var toppers.Kjempefint sted med vulkaner og fossefall og alt.De hadde også superfine butikker der.Fikk kjøpt meg et par ting da,som jeg er ganske fornøyd med.Og denne snøkulen var noe av det første(?) jeg fikk kjøpt.Klassen dro til sånn turistbutikk om jeg kan kalle det det,og da fikk jeg øye på denne lille dingsen og jeg måtte bare ha den.Kjempesøt og den var superbillig.PÅ prislappen står det 650 kr. Men det var selvsakt i Islandske kroner,ikke norske.Så betalte sånn 30-60 kr tror jeg.Det gikk hvertfall ikke over 100lappen.

Har den i vinduskarmen på soverommet.Tror kanskje jeg skal begynne å samle på dem.....kanskje....

Noen av dere som har vært i Island?


Kategori: Bilder / Kommentarer: 3

MandagsBarn


                                                            

                                                     .      gif


Kategori: Bilder / Kommentarer: 3

RegnværsDag


Disse to sangene har jeg hatt på replay hele dag.No kidding.Når jeg først finner en sang jeg liker så hører jeg de(m) om og om igjen.Er sikker på at jeg har hørt begge sånn 50 ganger hver nå er er forsatt ikke lei.Nei derimot så er jeg bare mer gira på dem.De hjelper utrolig mye på humøret på en dag som denne.


*Bergen - Hjemme - kaldt - Vått - Regn - trist - mørkt
Har dere noen sanger dere hører på ofte? 


Kategori: Bilder / Kommentarer: 6

The naked truth
Bildene er tatt og redigert av meg.Og jenten på bildt er Karina,utrolig pen er hun!
//dine tanker?


Kategori: Bilder / Kommentarer: 12

In the Studio


Jeg nevndte igår at meg og Karina var i studioet og tok bilder,og sa også at jeg skulle postene bildene vi tok idag.Så jeg har tatt å redigert de,enjoy:
          


     
      
            

       

        

se så fin jenten er da!
       
Og disse bildene er til alle mine lesere som forguder og eeeelsker meg:
       

Hadde det kjempegøy igår,utrolig fint å være i et studio og gjøre det jeg liker best: å ta bilder.Vi har faktisk planer om å dra opp igjen på tirsdag,for da er vi ferdig til ett.Passer ganske bra for da slipper jeg å komme hjem så sent.Jeg ble også ganske fornøyd med bildene vi tok igår,og kan ikke med å vente til tirsdag.
//Hva syns dere om bildene?


Kategori: Bilder / Kommentarer: 4

33 Dager


Til jeg har bursdag. Er på en søndag,noe jeg syns er ganske leit,for jeg liker oppmerksomheten jeg får fra venner.Men det er en jævla søndag,noe som betyr at alle er borte og vi ikke er på skolen egang.Triste saker.Jeg gleder meg da,har faktisk nedtelling.Det er 33 dager til jeg har burdag,men enda ferre til May har bursdag. Bloggen hennes finner dere HER
//Når har du bursdag?


hits