Kategori: Tema / Kommentarer: 0

Ny Blogg


Hei dere,jeg hat fått med en ny blogg som dere kan finne HER
Legg meg gjerne til som venn :)


Kategori: Tema / Kommentarer: 1

Bursdagsbarnet


Hei kjære Kumba!

Tengte siden jeg ikke kunne komme hjem til deg idag, at jeg skulle skrive ett innlegg istedet.
Jeg vil bare begynne med å si gratulerer med dagen! Tenk da, idag fyller du 16 år!

Jeg sitter faktisk her med tårer i øynene, så mye som jeg angrer på at jeg ikke satt skole og lekser til side for å få være en dag hjemme med bestevenninnen min. Men likevell vet jeg at du er klar over hvor mye du betyr for meg i livet mitt, hvordan jeg alltid kan stole på deg. Hvis jeg trenger en hånd å holde i, er det din jeg vil holde. For så mye betyr du for meg. Jeg savner deg veldig mye og gleder meg til hver eneste gang jeg skal møte deg. Så mye ting vi finner på sammen, alt vi snakker om. åå, som jeg savner de gode stundene. Husker du i sommer? Kosekvelden med deg, meg og Ingelin, kvelden før Ingelin skulle til Oslo. Vi fant på så mye tull, for ikke å snakke om å klare å mose oss tre i det bittelille badekaret til Ingelin! Neste morgen måtte meg og deg rydde hele stuen og kjøkkenet, og følgte Ingelin til bussen som en søt liten familie. For så å gå tilbake til det tomme huset til Ingelin for å rydde videre.

Jeg elsker å kalle deg stygge ting. Du er ekkel og stygg og alt sånn. Men er det ikke det søstre gjør mot hverandre? For det er det vi er. Bestevenn er ikke en betegnelse jeg vil bruke til deg, for jeg føler det ikke passer oss sånn som søstre gjør. Tross for de stygge tingene vil jeg at du skal vite at du er en helt fantastisk og nydelig jente som sprer så mye glede rundt til andre. det du virkelig vil få til, får du til! I tillegg er du ekkel da. Nå er det jo sånn at du går på akademiet og jeg har flyttet på internat 1 time vekke, og vi får ikke like mye tid til hverandre, men de stundene vi har når vi møtest etter en uke eller to, snakker vi like normalt som om vi ser hverandre hver eneste dag.

 Men nå skal ikke jeg sitte her og skrive ned alt jeg tenker på, for det er ganske mye. Men jeg vil bare at du skal vite at jeg virkelg elsker deg og gleder meg til mange gode studer som kommer. Håper du har hatt en fantastisk dag med venner og familie, Og at du likte gaven veldig godt. Bruk dem godt!

-Elise


Kategori: Tema / Kommentarer: 5

We've shared many smiles and many tears, but nothing beats the laughter


Heihei! Dette er et gjesteinnlegg av Karina Kang Smørdal

Jah, hva skal man si...? Hehe..  Eg kan vel begynne med å si at meg og Kumba har alltid vert venner, og med det mener eg  vi to har vert gode venner i alle fall så lenge eg kan huske. Vi fant tonen med en gang, første gang vi møttes. Det vil eg tørre å påstå faktisk. Og når eg tenker meg om var det faktisk i 1.klasse, for 10 år siden. Shit, det er lenge siden! Føler meg gammel, hehe. Bare sånn: Ehm, ja, vel, meg og Kumba har vert venner i 10 år. Slett ikke verst då! Og for 10 år siden var det helt andre tider egentlig, det var den tiden når man alltid måtte spørre om man kunne være med folk. Så det ble sånn: "Skal eg være med deg?" ... "NEI!" eller "ja, det kan du! Skal vi gå og disse? haha, så rar og uvitende vi var. Men eg svarte i vert fall alltid "ja". Tror eg, håper eg. Var jo så søt og snill i min barndom. Med skeiv pannelugg og lavest av alle, til og med lavere en de som var ca to år yngre. Der hadde du meg, det var gøy, det! Men eg passet no på å inkludere deg når du bare: "My play with you" på afrikansk! haha, neida, joda. Det var jo sånn det var då, i vert fall litt sånn..

Jaja, nok om det. Du lærte deg norsk SYKT fort, på under 2 år, og då kunne du det 100%flytende! Det er respekt. Sier litt om hvor flink du var. 

Vi hadde de gøy då, alle årene på barneskolen. Overnattinger (med litt ymse uhell, som eg skal være så snill å ikkje nevne på bloggen din, du bør takke meg), barnebursdagsbesøk, fotballtreninger og kamper som vi faktisk vant på den tiden!

Men det er vel egentlig på ungdomsskolen man finner ut litt mer og folk forandrer seg. Noen blir lei seg hele tiden, andre glad, noen emo og no en har syke humørsvingninger. Sånn ble det vel med stort sett alle. MEN på tross av dette var det alltid det sammen mellom oss. Har alltid visst kor eg har deg og kunnet snakke med deg. Du er en forståelsefull jente, Kumba, den skal du ha. Hihi. Vi forstår oss på hverandere på en helt spess måte egentlig. Sånn er det bare med gode venner. Vi har den samme teite, stygge humøren, eg kan irritere deg til du får lyst til å bare slå til meg eller noe, vi lekeslåss. Haha, der har vi oss. Men samtidig ser eg på deg om det er noe du egentlig ikke vil snakke om, om det er noen eller noe som går deg på nervene eller om du er trøtt (som kan være et sjult tegn på at det kanskje ikkje er noe vits i å plage deg allikvel på tross av kor gøy det er) ... 

Vi to ass, har hatt litt av noen samtaler, episoder og slåsskamper (der eg gang på gang seirer over deg)...Når eg tenker over dette her, så tenker eg at du har gjort livet mitt gøy.. Er ikke det kult?

Men poenget/ene mine er altså :
1. Alt det gøye vi har funnet på. Kor kjekt vi har det når vi er sammen. Alle idiotiske ting som vi har gjort. Alle søte minner, der vi bare er så søte atte. AT DET ER MINNER SOM EG ER SYKT GLAD FOR Å HA !!! :D

2. At du er fantastisk, herlig, pen, søt, snill og veldig pervers... HÅPER DU ER KLAR OVER ALT DETTE !!!:D

3. At selv om eg bor på Framnes og du på Frekhaug akkurat nå så... GÅR DET BRA VETTU!! :D

4. At eg er glad i deg, Kumbiii <3

5. At eg skrev dette som eg håper du ble fornøyd med, til deg. Så derfor ble det kanskje noen ganger litt internt.

6. At du som leser denne bloggen leser en blogg av en superflink jente!

7. At håper dette vil hjelpe deg med å komme på "topp ti"... haha, det var tull. Men det er jo litt hjelp då kanskje eller så var det tullpåtull. 


Danacup B-)

On tha boat, in the sun..

Skole, seriøse saker

Vi er jo faktisk "Black and Yelllow"... <3

Takk for meg! :)


Hei Karina,tusen takk for et "supert" innlegg.Jeg husker du sa at blogging ikke er noe for deg? Vel visst du kutter ut alle de utropstegnene og smilyene så har du kommet deg en god vei.For ikke å snakke om bildene...MEN,igjen takk for innlegget.Var utrolig søtt av deg og kjempekoselig.Savner å ha deg sånn 10 min hjemmenfra.Kunne bare gå ned til deg så og si når jeg ville,men nå er de eneste gangene vi får være sammen i helgene når dere kommer hjem,eller når vi kommer opp på besøk.Selvsakt også i ferier.Savner deg og dere! Håper du har det fint på framnes da og har fått deg mange gode venner.Men husk,ingen slår Kumba Bonga.Min perverse humor,syke latter og sprøe tider skal man lete lenge etter.Neida,men joda.Ingen er som meg! Og ingen slår deg heller Kang.You are the real deal. Og jeg vil bare bemerke at den siste tiden vi har hatt slåsskamper så har JEG vunnet.Du har en fordel fordi du går på tekwondo (vet at jeg skrev det feil,men du forstår hva jeg mener) Din jævla taper! ♥


Kategori: Tema / Kommentarer: 0

Kjære Kumba


Akkurat nå sitter jeg å hører på spotify listen vår og da begynner jeg selvfølgelig å tenke på deg! Når plutselig «live is life» blir spilt av, kan jeg ikke stoppe å smile mens jeg tenker på den kvelden i sommer, haha, vi er litt gal i blandt <3

Men ja, jeg tenkte bare å utnytte den friheten av å vite passordet du har på bloggen din litt; rett og slett fordi jeg synes du fortjener å vite hvor fantastisk du er! Jeg vet at jeg sier alt for lite hvor glad jeg er i deg. Jeg regner liksom bare med at du vet det. Vi ler som bestevenner, krangler som et 50 år gammelt ektepar, sloss som søstre. Av og til kan du gå meg på nervene. Og da mener jeg virkelig gå meg på nervene. Du aner ikke hvor lite som skal til før jeg kaster meg på deg av og til... Som alle de gangene du bruker MIN spotify, så sangen jeg hører på stopper opp. Haha, vi begge trykker som en gal på «play» knappen, før en av oss gir opp og gir spotifyen til den andre. Min spotify vel å merke!!! Din dritt, hehehhe.

 

Du er en av de vennene som bare går rett inn døren når du skal opp til meg. Noen ganger gidder du ikke å gi beskjed om at du kommer en gang. Jeg vet at du av og til bare utnytter meg for å snakke med pappa og kose med huden min, Fia, din største kjærlighet.

 

Nå har jeg vært på Framnes i snart to måneder. Det føles veldig lenge. Det er så herlig å vite at jeg alltid har deg her hjemme med meg! Tre minutter vekke fra meg. Så kan vi gå opp og ned til hverandre hver eneste gang jeg er hjemme. Ta photoshoots, se på film eller bare snakke i timesvis. Det er så mye vi har gjort i lag! Vi har helt sykt med minner vi to. Husker du den gangen vi måtte sitte igjen fordi vi hadde kastet snøball på hverandre? Eller den gangen du tvang meg til å snakke i telefonen i flere timer med deg BARE for å slå rekorden vår? Alle gangene jeg har ventet på deg til fotballtrening, alle gangene vi har løpt til skolen! Haha, alltid for sein vi. Men det er jo bare sjarmerende, ikke sant?

 

Du er en helt fantastisk person! En som alltid er der for andre og ikke bryr deg om hva andre synes. Du er ikke opptatt av hvem som er kul og ikke. Du dømmer ikke, hater ikke. Det er en så beundringsverdig egenskap som jeg virkelig misunner deg for! Du er helt herlig og det er ikke vanskelig å bli glad i deg. Det er heller ikke så veldig vanskelig å irritere seg over deg, men det tar vi heller en annen gang. Du er en av de jeg aldri vil miste! Vi har opplevd alt for mye bra til å bare gi opp vennskapet vårt. Grenet sammen har vi også. Alt har vi omtrent gjort. Kan si at jeg virkelig elsker deg (som en venn ofc).

Så kumba, jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg har skrevet alt dette. Men jeg er litt søt da <3<3<3 Synes du fortjente å høre ting jeg ikke har sagt til deg på lenge! Vil heller skrive et så random innlegg et helt random dag enn på f.eks. Bursdagen din. Rett og slett fordi jeg er glad i deg hver eneste randomme dag.
Klar for kamp! vi tar oss tid til å ta bilde selv om vi er sein vettu...


Hytten med søte jenter <3<3
En søt gammel mann på Dana Cup.. vi måtte jo bare ta bilde. Se hvor søte vi er!
Glad i deg!

Klem fra din søteste Ingelin<3


hits