Kategori: Hverdag / Kommentarer: 8

Min Hverdags´sminke


FØR:

Helt uten sminke her. Jeg har ganske urein hud fordi at helt plutselig kan jeg få kviser som er der i 2-3 ukers tid,så når den/de går vekk igjen så etterlater de seg et mørkt merke.

ETTER:Jeg bruker sånn 10 min på å legge sminken min etter jeg er ferdig i dusjen om morningen,og da ser jeg ca. sånn ut som bildene over. Men visst jeg skal ut så kan jeg bruke litt lengre tid,og i tillegg legge litt farge på leppene mine og litt mer maskara.Men ellers så er rutinen min helt lik hele tiden.Har jo oppdatert den et par ganger nå,og har endelig funnet en måte å gjøre det på som jeg liker og trives med.Bytter jo ut foundation et par manger,og tar på eyeliner under øynene,men that´s it.

//Hvor lang tid bruker dere på å sminke dere?


Kategori: Hverdag / Kommentarer: 6

3......2.....IT´S MY BIRTHDAY


Endelig,den store dagen min er her.Føler meg ikke annerledes innvendig liksom.Men utenpå er alt supert.Jeg sov til langt ut på dag.Og når jeg endelig stod opp så lå jeg bare i sengen en liten stund,så på film og slappet av.Det var faktisk sol ute,noe som var så herlig.Etter en liten stund så gikk jeg i dusjen,sminket og kledde på meg.Derreter så moppet jeg huset og ryddet litt,spiste frokost/middag med familien mens stakkars Ingelin måtte vente på meg.

Etter jeg hadde spist,stakk med og Ingelin en tur ut.På veien så gikk vi innom Karina for å hente gaven min.Den var jo ikke bare fra Ingelin,men også fra Elise,Amalie og Karina.De har visst hørt godt etter for jeg har sakt lenge at jeg har ønsket meg et par Converse.Ikke bare et par converse,men de lave modellene i svart.Og gjett hva jeg fikk da? Herregud,ble så glad at jeg begynte å grine.Var kjempefint og få en så bra gave.Dette er mitt første par,og mange flere skal det bli. Fikk også en kake Ingelin hadde bakt til meg.Den var hjerteformet og smakte himmelsk

Åe,beste Ingelin min.Iselin og Tonje: Jeg vil bare takke dere for en så fin dag som denne her.Kunne ikke fått en bedre feiring enn å være med min beste.Og så glad jeg er nå.Altid som dere får meg til å smile,le og dumme meg ut mer enn nødvendig.Klemmene,ordene og smilene deres.Ubetydelige.Er evig takknemlig for venner som dere.Og om noen timer nå er det ike lenger bursdagen min,men det går jo bra.Har hatt det så bra at denne dagen kommer jeg ikke til å glemme på lenge.Tusen takk igjen til alle som har gratulert meg idag og fått meg til å smile,le og grine.


VIKTIG MELDING

Vil også bare si at dette er siste blogginnlegget mitt på en stund nå.Tar meg en pause,og vet ærlig talt ikke når jeg kommer tilbake,eller om jeg kommer tilbake.Har egentlig nok med skolen.Og visst jeg skal ha bloggen i tillegg så mister jeg mye tid.Er jo kjempeglad i å skrive og dele mine tanker med folk der ute,og er evig takknemlig for at folk faktisk tar seg tid til å lese og kommentere her hver dag.Takk til dere herlige folk.Og det jeg setter ekstra stor pris på er at jeg ALDRI har fått en stygg kommentar.

Uansett så er det jo snart jul,og jeg vet at jeg ikke kommer til å blogge mer til da hvertfall.Kanskje sees vi om noen måneder eller så.Håper alle får en fin julaften og ferie,så snakkes vi siden :)
Gleder du deg til jul?


Kategori: Hverdag / Kommentarer: 3

Bilder fra min dag


Har ikke skjedd noe spesielt idag.Hadde diktanalyse i norsken ilag med gruppen min,og jeg syns det gikk helt greit.Så var vi ferdig sånn 11,eller litt før det.Meg og Karina gikk for å kjøpe inn noe,så var det på bussen hjem.Jeg kom hjem,lagde middag og etter det var jeg og Ingrid på yrkesmessen i Knarvik.Det varte i to timer og gik ganske greit det også.Fikk 2 kinobiletter for jobben da,noe som er litt stas.Uansett så har vi prøve imorgen,som jeg ikke visste om,så nå skal jeg øve,så snakkes vi siden.Tok litt bilder idag med kameraet fra skolen.Hålder på og spare selv til eget kamera.Er ganske lei av å låne fra skolen liksom.
Ja,det var alt for denne gang,skal øve nå som sakt,så komme meg i sengs for skal våkne tidlig imorgen sånn at jeg kan øve litt før skolen også.Stress
Har dere mange prøver?


Kategori: Hverdag / Kommentarer: 4

Two Chains
Jeg fant smykkene for en stund siden og syns de var så fin.Tror mammahar hatt dem siden hun var ung,fordi det lå sammen med alle smykkene hennes som hun noen gang har eid.Har hatt de på meg to dager i strekk nå og er nok en stund til jeg kommer til å ta dem av.Kanskje det blir lykkesmykkene mine?

Har dere noe "verdifult" dere bærer med dere hele tiden? 


Kategori: Hverdag / Kommentarer: 3

SundayFeeling


Våknet idag,ganske tidlig egentlig.Tror klokken var rundt 9-10.Men har låget i sengen så og si hele tiden,borsett fra de gangene jeg halte meg ut av sengen for å tisse og lage meg mat.Har lest litt,chattet og bare tatt det med ro.Har virkelig søndagsfølelsen akkurat nå og skulle ønske jeg kunne bare ligge i sengen resten av dagen.Men det kan jeg altså ikke.Har ting å gjøre.Dessuten må jeg dusje.Så når jeg har postet dette innlegget kommer jeg nok til å hoppe ut av sengen og beynne dagen
 
ååå,for en herlig morgen.Er helt stille i huset nå.Min mor og lillebror er vekke for øyeblikket,men de kommer snart hjem så må komme meg ut av sengen.Tror ikke det kommer flere innlegg idag,bare så det er sakt.
Hva er planene for dagen folkens? 


Kategori: Hverdag / Kommentarer: 0

LunsjTidDette spiste jeg til lusnj idag,Salat fra salatbaren i kantinen.Akkurat nå holder vi på med photoshop(manipulering av bilder) Er helg om 2 1/2 time!!!!


Kategori: Hverdag / Kommentarer: 3

Good things happen to good people.they say


ååå,dere aner ikke hvor glad jeg er nå.Er like før jeg kunne filmet megselv dansende rundt i huset,for så å poste det på bloggen.SÅ glad er jeg altså.Men neida,jeg fikk vite igår fra mamma at hun og pappa hadde snakket ilag,og kommet fram til at ja,jeg kunne dra til London å bo der i tre år etter videregående for å studere.fyflate!!
Jeg husker jeg nevnte det for mamma før jeg begynte på Akademiet at jeg ville så gjerne reise til egland for å forsette studiene mine der etter vgs,og nå har de godkjent det.Pappa har litt familie der,noe som gjør saken enda bedre(og enklere) Er helt i 100 nå jeg.Tenker meg at de 3 årene min kommer til å bli helt supre.For jeg får utvide min engelsk,møte nye folk,fikse håret og oppleve nye ting fra en helt annen kultur.Og det at jeg får flytte ut når jeg er 18 år er jo fantasisk.Men det er forsatt 3 år til,så i mellomtiden må jeg fokusere på å få gode karakterer og gjøre det bra her i Norge først. 

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen,sminke meg og derreter skal meg og Elise ut å ta noen bilder.Er ikke så fint vær ute,men håper regner gir seg i løpet av dagen.Kommer selvsakt til å postene bildene på bloggen når jeg har fått redigert dem å sånnt.Men fyfaen så glad jeg er.

En liten ting til: det neste innlegget jeg kommer til å poste,blir innlegg nr.300. Så gøyt :D


Kategori: Hverdag / Kommentarer: 3

LangHelg


Herregud,har fredagsfølelsen np idag,Og det er torsdag.Hvor flott er ikke det? Er heldigvis ikke skole imorgen,ilag med en billion andre nordmenn på grunn av planleggingsdag.Så da blir det sikkert sene kvelder og langre morninger med god søvn.Bare det å kunne våkne langt ut på dag er fantastisk.Elise,Karina og Ingelin kommer hjem i helgen,supre nyheteer.Wooohoo.Neida,men blir fint å se dem igjen.

Skal kose meg ikveld med å lese i disse to bladene som faktisk er mine favoritter


//Hva sal dere denne helgen?


Kategori: Hverdag / Kommentarer: 7

LIVET


Jeg forstår egentlig ikke hvorfor det er slik at det er vi jenter som sliter mest i ungdomstinden.Når jeg sier sliter snakker jeg om kropp,helse og skjønnhet.Kjønner ikke hva det går av oss,hvorfor må vi bli utsatt for sånnt press?Jeg skal ikke benekte at det er endel gutter der ute som ikke har det så bra med seg selv,men er jo langt mange flere jenter.Vi ser det i hverandre,på tv og leser om det.Finner kroppen vi "egentig" skulle hatt,og som vi så tunkt strever etter.Dag etter dag,år etter år.Er det ikke enklere å bare være fornøyd med seg selv? Man blir ikke noe klokere på seg selv ved å gå rundt å misstrives eller prøve å finne alle feilene man har.

Kjenner en jente,så utrolig sterk på utsiden,virker det som.Hun er ikke redd for å være seg selv,sier det hun mener,når hun mener det.Er kjempepen,både utvendig og innvendig.Spiser som en gris og driter i om hun legger på seg 5 gram eller 3kg.Hun er smilende og glad,og har som oftest altids noe å si til folk.Hun går egentlig å oser av selvtillit.Skulle så inderlig ønske det var meg.Kunne være den jeg VIRKELIG vil være.Drite i om jeg legger litt på meg nå og da.Bare leve livet,hadde det bare vært så enkelt.... 
   Visst man følger godt nok med vil man nok oppdage at de jentene som ser best ut,og det virker som om personen har det kjempebra.Tror egentlig de jentene har det værst.Skal jo ikke kopmme med en konklusjon som ikke er sant,men det er hvertfall det jeg tror.Men var det ikke det sånn at tidlig eller midt ute på 1900tallet at det var finest for kvinner og jenter å ha former.Altså bryst,mage,rumpe,lår.Ja alt.Det er jo noe helt annet om en person er naturlig tynn,men det å slanke seg til det er bare drøyt.Ikke spise fullt så mye som man egentlig vet at man burde,bare for å oppnå "drømmekroppen".Men hva skjer når man oppnår det man vil,vil man ikke ha mer da? Strever man ikke etter noe som egentlig ikek finnes?
  Jeg skal ikke snakke som om jeg gjør ting så veldig mye annerledes.Det kommer noen dager der jeg føler at livet bare er noe tull.De dagene spiser jeg så lite som overhode mulig.Tar ikke med meg lunsj,spiser ikke frokost,tar meg litt middag og drikker masse vann resten av dagen.Og når jeg går og legger meg føler jeg meg flink.Flink i at jeg har klart å holde meg rein hele dag.Er egentlig sykt å tenke på at sult kan bringe fram en sånn følelse.Men det er også de dagene jeg egentlig ikke er noe sulten,men når jeg først begynner å spise klarer jeg ikke å slutte.Må bare forsette.Og når jeg har nådd det punktet at jeg er så mett at det faktisk er vanskelig å gå,blir jeg dårlig.ikke kvalm,men får dårlig samvittighet.Føler da egentlig at jeg har sviktet megselv.På alle slags mulige måter.....

Uansett så er ting vanskelig.Har fått vite ting allerede nå etter jeg begynte på Akademiet som jeg skulle ønske jeg ikke visste noe om.Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive.Tror ikke det er noe mer å skrive.Jeg har masse å tenke på,masse som gjelder fremtiden.Tenker på å studere videre etter vgs,kanskje i London.Det må nok bli medielinjen der også,3 år.Borte fra bergen.Oppleve noe annet enn Norge.Med sine kalde vintre og mørke kvelder.Nytt miljø,nye folk og nye opplevelser.Det å kunne snakke britisk i seg selv er jo fantastisk.Må bare kjerpe meg da.Føler ikke jeg gjør det så bra på skolen,Ikke så bra som jeg vet at jeg kan hvertfall.Det suger,men må jobbe.SKAL jobbe hardere.

//Hvordan har du det?


Kategori: Hverdag / Kommentarer: 2

YESTERDAY


Meg + sikkert sånn 10 andre stykk var oppe hos Ingelin igår kveld,tok selvfølgelig med kameraet,som nå er to for strøm,opp dit da.Så ble endel bilder.De reiser igjen idag klokken syv,så får vente til neste uke med å treffe dem.Uansett så her er bildene: 
Posing for the camra

Alt i alt så var det en fin kveld.Idag var jeg oppe å såg på jentene spillle kamp ilag med Tobias.De vant 2-1,noe som er en forbedring fra å tape 11 mål mot de samme folkene sist kamp.Nå skal jeg bare se noen episoder av Vampire Diaries.Ønsker alle en fin kveld.Imorgen er det skole,fml.
//Hva gjorde du igår?


hits