Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 0

Julemiddag


                                                       creator

Hei alle sammen.Vil starte med å ønske alle dere som feirer jul idag e riktig god jul.Håper dere får en supersuper fin dag med både familie og venner.Og at dere får det dere ønsker dere.uansett så har ikke vi jul før imorgen,så idag er det bare kosestund før den store dagen.Min familie skal være ilag med en annen familie denne julen,noe jeg syns er ganske kos.idag skal vi ha middag ilag med dem,og imorgen blir det dans,musikk,mat og gaveåpning.
Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 2

Ska börja nu


Hei alle sammen
Jeg skrev i det inlegget andre desember at jeg skulle ta meg en liten pause fra bloggingen. Jeg skrev også at jeg ikke var helt sikker på når jeg skulle komme tilbake.Men nå er jeg altså her. Har vært utrolig deilig å ikke måtte bekymre seg om å blogge hver dag. Så har hatt masse fri og har prøvd å fokusere på skole og venner. Jeg trodde at det kanskje var bloggen som stod litt i veien for skolen og sånt,men om jeg tok feil. Har funnet ut noe eg egentlig hele tiden har visst. Det er bare jeg som kan motivere megselv til å lese til prøver og fullføre innleveringer. Så bloggen er altså ikke hele skylden. ikke hele hvertfall.
   Haha,det var faktisk litt rart å ikke ta antrekksbilder hver dag,og det var noen dager jeg skulle til å spørre karina om å ta bilde av meg,men så kom jeg på at vel,jeg har jo ikke bloggen å tenke på.Men nå er jeg altså tilbake,for fullt vil jeg tro.Hver tirsdag så er vi ferdig til lunsj,og idag var ingen unntak. Meg og Karina gikk til eplehuset i byn for å levere inn macen hennes og deretter gikk vi bare litt rundt i byn. Har hadlet inn litt julegaver,og overraskende nok har jeg bare to igjen så er jeg ferdig. Har svidd av utrolig mye penger,men er fint å vite at det er for å glede andre. Selvsakt har jeg kjøpt litt til megselv også da,så er storfornøyd.Så ja,nå er jeg kommer hjem og skal bare slappe av resten av dagen,kanksje lese til mattetentamen senere.

Se sjønneste fetteren som sovet på bussen daJa,mobilen min er forsatt knust og jeg orker ikke gi den bort på reperasjon.Da måtte jeg ha sotte på bussen uten musikk.Men funker helt fint liksom...//Ferdig med julehandelen?


Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 5

Girl on Bike


For øyeblikket sitter jeg i stuen,min mor sover og jeg ser på Løvenes konge 2.Den når det er timon og pumba som forklarer sin historie.Haha,er en stor fan av Disney channel og dette passer meg bare bra.Har vært borte hos Jeneba tidligere idag,så etter det gikk jeg tur med Fia og møtte Elise og Tobias.Alt i alt har jeg hatt en fin rolig dag.Det begynte med fint vær,masse sol og det var faktisk ganske varmt en liten stund,men det varte jo ikke lenge selvsakt.I 3-4 tiden tok mørket over.Det er det jeg hater med de siste månedene i året.Det blir så fort mørkt og er dritkaldt.Nei,kulde er ikke noe for meg.
 


Hvem det er jeg tror jeg er vet jeg ikke.Oppfører meg som en tufs og setter meg på en randome motorsykkel....But then again: Jeg ser da bra ut ♥♥♥

Disse bildene ble forresten tatt igår da vi var på skolen.Etter at Karina og Julie hadde tatt antrekksbildene mine,og Julie og Henny hadde gått inn bestemte meg og karina oss for å ta noen bilder for oss selv.Endte oppe med dette.Satt meg på en motorsykkel og håpet for guds skyld at eieren ikke skulle komme ut å møte meg på den.heldigvis klarte jeg meg og ingen kom.

Haha,jeg ser på slutten av Løvenes konge nå.Elsker den! Fikk også nettopp vite at på samme tid imorgen kommer de til å spille en ny film på Disney,så da er det bare til å følge med.Ønsker alle en fin lørdagskveld.Har en innlevering å gjøre ferdig nå så snakkes siden!
Dine planer for ikveld?


Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 4

Bilder fra Idag


Tror bloggen min begynner gradvis å bli en svart hvitt blogg.Bildene bine har jo ikke farger lengre nesten.vet ikke helt om jeg er fornøyd med det eller om jeg heller burde begyne med å poste bilde med farger.Vet ikke helt.Syns det blir litt bra med hvart hvitt også da.Jaja.uansett så har dagen min sort sett gått i ett.Var på skolen fra 08:30 til 15:30.Tok bussen hjem,gikk på butikken og har egentlig bare ligget i sengen min med musikk og artige helt fram til nå.Har ikke noe spesielt å gjøre nå og i og med at jeg har fri imorgen gjør det bare enda bedre.Kan være oppe til langt på natt idag uten å få dårlig samvittighet.Føles D E I L I G
hva sier dere,bilder i svart hvitt eller ikke?


Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 2

Dagen min Idag
     
   
Jenten er så fin!

   //hvordan har din dag vært?


Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 7

Bilder fra Min dag (Labrats)


Skoledagen idag var lang.Og den ble bare lengre fordi vi hadde matte og naturfag hele dag.Mattetimen var ikke så gale siden vi ikke hadde lærer.Skulle bare jobbe med et gruppeprosjekt som meg om min partner ble ferdig med relativt sett ganske fort.Så resten av tiden gikk til å slappe av.Men så kom naturfagen.Fysøren så kjedelig!Det verste var at jeg var sykt sulten og hadde ikke penger til å stikke ned å kjøpe mat heller.Så satt der sykt gretten og ikke fulgte med.Vi gikk senere opp på naturfagsrommet for å gjøre et forsøk.Vi skulle blande sammen masse forksjellige greier for å se om de reagerte med å skifte farge eller bli stiv.Meg og min gruppe klarte oss ganske bra da.Etter det ventet jeg bare på Malin og de,tok bilder og gikk hjem.Er steindau!
  
babes

We didn´t choose the THUG LIFE,the thug life picked us//Hvordan har deres dag vært?


Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 5

Home Alone


Min mor er på besøk hos en tante av meg og lillebroren min er på fotballcup/kamp.Så er aleeene hjemme.Sitter her uten sminke i joggebuske og t-skjorte med håret i strikk.I dette øyeblikket ser på på awkward på MTV.Utrolig gøyt.Skal til å spise middag nå og ta søndagen med ro.


Flink jente som har tatt oppvasken,laget middag,ryddet og vasket huset.Tror mamma kommer til å bli glad når hun kommer hjem :))

okok,jeg burde kanskje bytte overskrift her fordi Sahr kom nettopp hjem etter kampen,så er ikke alene lengre.Men han skal bare spise så er han ute av døren igjen. ååå,np er det sånn 3 uker til bursdagen min,gleder meg sånn!
//Hva skjer hos deg?

 


Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 5

Misslykket


Meg og Elise skulle egentlig ha en slags photoshoot idag,men fysøren.Føltes ut som om alt gikk rett vest(untatt sminken,som forresten var eg som hadde påført) Nei,men bildene ble ikke sånn som jeg hadde håpet på fordi jeg aldri klarte å holde kameraet iro,og da ble de ganske så IKKE skarpe.Om det ga mening.Det var også blitt ganske mørkt ute,så tenker at vi tar det igjen en annen dag det er bedre lys.Var uansett gøyt da.Elsker å leke meg med sminke.Planen imorgen er at jeg skal ut til jeneba og ta noen bilder med henne,men vi får se.Har på følelsen at jeg bare kommer til å daffe hjemme uten sminke eller noe....

Stakkars.Først prøvde hun å ta på løsvippene.Som jeg hadde sakt at hun skulle for det hadde blit fint,men så ombestemte jeg meg og hun måtte ta de av igjen....

      
       
Ja,her er noen av de bildene som jentungen ikke hadde slettet fra kameraet.Som sakt var jeg fornøyd med sminken min :)


Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 2

God Dag

        

Våknet seint idag,rundt tolv tiden tror jeg.Har ikke fått gjort så mye frem til nå,og klokken nærmer seg 3.Men skal lage middag sammen med mamma,etter det skal jeg og Elise ta litt bilder.Eller jeg skal ta bilder av henne da.Skulle egentlig gjøre det igår,men var så dårlig vær,og akkurat nå regner deg ikke,så håper det forsetter ut dagen.Må stelle meg og spise,så blir nok litt mer blogging senere.Har faktisk søndagsfølelsen idag.Men er sykt bra at det ikke er søndag før imoooorgen.Deilig med langhelg
//Hva syns dere om bildene?


Kategori: Hverdag/Bilder / Kommentarer: 3

i am nr.300


Ja,dette er forresten innlegg nr.300
Dagen idag ble ikke helt som jeg hadde tenkt.Endte opp med at meg og Elise ble med Karina til Åsane.Var så vindt jeg ikke rakk bussen,så måtte løpe som den idioten jeg er.Hun skulle på trening,og meg og Elise gadd ikke være oppe å se på henne så vi bestemte oss heller for å dra på storsenteret og skikke i butikker.Er så mye fint nå for tiden,og det er forsatt litt salg ute og går.Vi var først innom Gina der vi tok noen plagg og gikk innpå prøverommet der vi prøvde dem og tok litt bilder.Var ikke sikekr på om det var lov å ta bilder i butikken,så ble ikke så mange.Været ute var jo drittdårlig idag,og det er meldt verre regn imorgen,æsj.Helt forferdelig.
    Fine vennen


     


Prøvde denne peplum toppen fra Bikbok,den er i gull og var så perfekt! Hadde jeg bare hatt penger hadde den helt klart blitt med meg hjem.Men får ikke penger før på fredag,så får se om jeg finner den i byn da.Men forelsket meg helt klart.Håper alle dere har hatt en fin dag.
//vært på shopping i det siste?


hits