Kategori: Tema / Kommentarer: 0

HELP ME WIN !


Det er en konkuranse topp holder,der man kan vinne 10 topp skoledagbøker.And guess what,I WANT TO WIN !!!
så til dere lesere som har instagram,lik dette bildet nedenfor for meg er dere snill.Og visst jeg faktisk er så heldig å vinne,skal ha holde en konkuranse her på blggen der jeg gir bort 3 topp dagbøker.

Bare søk opp: Snapshoot96 og lik dette bildet :)


Kategori: Tema / Kommentarer: 1

I love them CURVY and CHICDont you?


Kategori: Tema / Kommentarer: 3

I'v got the sun in my pocket


Var ute på tur med Jeneba og Fia,og selv om det regnet  tittet solen frem nok til at jeg fikk tatt disse bildene.

//Hva syns dere?


Kategori: Tema / Kommentarer: 2

Meet my inner diva; SASHA//Do you have a inner diva? And if you do,what's her name?


Kategori: Tema / Kommentarer: 2

Positiv tilbakemelding


Først og fremst vil jeg bare begynne med å si TUSEN TAKK til alle som faktisk har tatt seg tid til å kommentere så fint på bloggen min.Har aldri opplevd en eneste stygg kommentar her på bloggen,noe som føles utrolig bra.Jeg har mangen ganger lest på blogger der folk kommenterer de styggeste tingene,og ærlig talt,hvorfor? hvorfor gjør folk sånnt.Det er så unødvendig at det ikke er måte på.Men jeg er utrolig takknemlig,for da jeg først begynte å blogge hadde jeg virkelig ikke forestilt meg at det skulle bli så mye bra tilbakemelding.Og til alle dere som faktisk tar dere en tur innomm bloggen hver dag,thank you!

Det var en periode der jeg hadde nesten 200-300 lesere hver dag,og jeg kan ærlig talt si at jeg ikke følte meg så komfortabel da.Har egentlig ikke noe stort behov for at såpass mange skal lese bloggen min.(enda)Da var det sånn at jeg følte meg presset til å blogge minst 3 ganger daglig,og innhåldet måtte være supert.Og det bare fordi jeg måtte ta vare på alle de leserene jeg hadde fått.Selvfølgelig fikk jeg jo ikke tid til å blogge så mye,noe som førte til ferre lesere.Men jeg har ikke noe imot det,for uansett hvor få lesere jeg har,syns jeg at det viktigeste er at jeg LIKER å blogge,og at jeg ikke bare skal blogge på grunn av at jeg vil ha flest lesere eller havne på topplisten i .
   Jeg vil jo selvfølgelig være på topplisten i det området jeg bor i sånn at jeg får et større publikum,men den tiden kommer av      seg selv.Orker ikke stresse med sånnt.

VIKTIG MELDIG TIL VENNENE MINE:
Elise,Ingelin,Karina,Iselin og Amalie,dere er faktisk veldig søte som stikker innom bloggen min.Setter pris på kommentarene deres.Men dere vet at jeg ikke liker at dere leser høyt opp fra bloggen min menst jeg er til stedet,så kutt ut med det.Ellers.....neida.joda.neida.joda.neida.
love you !♥♥

 


Kategori: Tema / Kommentarer: 3

They call it the rain seasonKategori: Tema / Kommentarer: 4

GET INSPIRED


Chic With Coach
Beautiful is How You Wear Your Confidence
Share Your Style with LensCrafters and Coach

 

Style Mission no. 19 - Rainbow

 


Kategori: Tema / Kommentarer: 1

Bilder fra gårsdagen


Jeg og Elise sov oppe hos Ingelin igår,siden hun skulle dra idag til Oslo,for så å dra videre til Danmark.Så jeg kommer ikke til å se henne på en stund.Noe som ikke er tilfelle med Elise som bokstavelig talt kommer til å leve med henne i et par dager til.Kvelden gikk som følgende: Middag-Dipdye-lek-Samtale-dumhet-musikk-badekar-mer mat...Så ja,jeg hadde det SUPERT jeg.Og nå som Ingelin er borte og hun har en hund,er jeg blitt bedt om å passe på henne til Mandag,så det er litt staselig.Kan bokstavelig talt bo oppe hos Ingelin til mandag.I like.
 Men til bildene jeg skulle vise,det var sånn at Elise og Ingelin egentlig ville gjesteblogge igår,men det får de heller gjøre en annen gang.Så her er bildene fra gårsdagen:

Vel jeg dipdyet både håret til Ingelin og Elise,men som dere ser,vises det bedre på Ingelin siden hun har lysere hår.Og tror hun ble ganske fornøyd med resultatet.


//Hva gjorde du igår?


Kategori: Tema / Kommentarer: 9

The last few days
Vel,dette er bare et par bilder fra uken min så langt.Grunnen til at jeg poster de nå,er fordi jeg ikke orker å lage et innlegg til hver av bildene og fortelle hva som har skjedd.Det tar for laaaang tid.Men kan ramse opp i raske setninger hva jeg har gjort på de siste dagene: Barnepass-Venner-Instagram-Turer-Egentrening-Overnatting osv.Så jeg har en fin uke så langt.

//Hva har du gjort på i det siste? 


Kategori: Tema / Kommentarer: 2

Innvandrer politikken


Dette innlegget er hentet fra DENNE bloggen,ville bare dele det videre forde det hun skriver er så bra.Og det at hun skriver om et så viktig tema,syns jeg at alle burde lese dette innlegget.


For å forstå hvorfor jeg skriver dette, må du se på dette bildet. Jeg mener at enhver invandrer som får lov til å bosette seg i Norge, skal kunne oppfylle de minimale kravene som å lære seg språket og norsk kultur. Jeg forstår virkelig ikke hvordan en person kan bo i et land i mer enn ti år og likevel ikke kunne snakke det språket som snakkes rundt han/henne. Jeg klarer ikke å ta slike mennesker seriøst. Ti år har man hatt tid til å kunne et språk i det lande en lever i. Hvordan er det mulig å bo uten å kunne kommunisere? Likevel vil jeg si at samfunnet har også sine oppgaver når det gjelder integrering. Først og frems, man lærer ikke norsk av å bli plasert i en norsk-klasse med en haug utlendiger fra forskjellige land. Fordi de virkelig kun snakker deres språk når de er sammen. Jeg er vitner til dette.

Da jeg kom til Norge, ville jeg med en gang i min egen klasse, blandt de innfødte. Det var greit å få ekstra timer med norsk vedsiden av, men samtidig trengte jeg å høre nordmenn snakke norsk. En annen ting er at man ikke blir integrert av seg selv. Fordi nordmenn generelt har et veldig stygt syn på utlendinger, velger de å stenge dem ut av arbeids og samfunnslivet. Enhver utlending kan ikke komme og kaste seg på en gjeng nordmenn som vil ha han ut av landet. Det er for mye hat og fordommer som ligger der fra før av.

Det at utlendinger for skylda for alle de feilene andre folk gjør, gjør også at man føller seg uønsket. Noe mange gjør bevisst. I media blir utlandske navn hevet opp, men norske navn blir ikke nevnt. Dette sier mye om det samfunnet vi bor i. Når en invandrer som har fått norskstatsborgerskap ikke får jobb i flere år på rad, fordi vedkommende har et utenlandsk navn. Sier ikke det mye om hvilken fordommer folk har mot invandrere generelt. På grunn av dette blir flere mennesker sittende og lever på dine skattepenger. Det er en grunn til hvorfor enkelte utlendinger oppfører seg på den måten de gjør. Ingenting kommer av seg selv. 


Tenk deg godt om. Hva hadde du gjort dersom du ble sittende på NAV, fordi du ikke får dine menneskerettigheter på lik linje som alle andre, fordi de heter Ola Norman og du Ali Abdul? Folk med sterke meninger må virkelig undersøke litt mer om ting før de flyr løs i media. Virkelig, learn before you speak. Nok en gang, Norge er verdens beste land å bo i for veldig få av oss. Folk må snart slutte å si det, det begynner å bli litt flaut.

//Hva er ditt syn på innvandrere i Norge? 


hits