Kategori: Tema / Kommentarer: 4

Bilder fra min dag//Jobbsøknad


Jeg har begynt å ta 07:28 bussen til skolen,noe som funker ganske bra,for da slipper jeg å stå opp så tidlig for så å vente i byn en time før skolen begynner.Så begynner å få ting på plass!På skolen idag hadde vi om animasjon i flash.hele dage.Var gøy i begynnelsen,men etterhvert er jeg sikker på at alle var trøtt og slitne,Det var hvertfall jeg.Uansett så tok jeg bussen sammen med Iselin hjem.Og siden det er helg,er Ingelin og Karina kommet hjem fra Framnes.Så var utrolig hyggelig å se jentene mine igjen! Selv om det bare har gått to uker,så virket det som en evighet!Men resten av folkene er hjemme nå,så få se dem imorgen.

Meg,Tonje,Tommy og Iselin var oppe hos ingelin å bare koste oss i et par timer.Utrolig deilig å kunne være i huset igjen sammen med henne.Lukten av hjemmet til Ingelin er rett og slett bare koselig!Så vi satt å så på noen trailere,for vi ville gjerne se film,noe det ikke ble noe av i det hele tatt,men jaja.Vi spiste is og bare koste oss.

Så det var dagen min så langt.Imorgen blir det ¨gjenforening¨med de andre også skal Iselin sove her.Så det blir fiiin!Gleder meg utrolig mye.Og jo,i overskriften står det jobbsøknad,og det er fordi jeg har tenkt å søke jobb i Knarvik senter.På safari faktisk,som helgehjelper.De har en ledig stilling,og jeg trenger litt penger,så skal sende søknad imorgen og krysser fingrene på at jeg får den!
Men nå skal jeg snart legge meg,så vi snakkes siden.
//Tips til hvordan man skriver en søknad? Og hvordan har dagen vært?
Kategori: Tema / Kommentarer: 6

TREND:Peplum top


top

Top: Alyyfashion.com  Jeans: Mytheresa.com  Shoes: Amazon.com  Eyeshadow: Nordstrom.com

 

peplum

Top: Topshop.com  Jeans: Flannelsfashion.com  Shoes: Janenorman.co.uk  Veske: Cruisefashion.co.uk  Earing: Amritasingh.com  Necklace: Houseofharlow1960.com

Vel endelig fikk jeg postet dette innlegget.Det tok sin tid,men ja,nå er det her.Jeg måtte bare bytte ut noen plagg på bildene sånn at det så noe lunde greit ut,så kan selv si meg fornøyd nå med disse to antrekkene jeg har klart å sette sammen.Det første tror jeg egentlig er litt med jentete og flørtete,mens den andre kanskje er litt mer utgående og gøy.Ser hvertfall sånn ut.Dere får bedømme selv.
//Hvilken var din favoritt?


Kategori: Tema / Kommentarer: 2

STYLE DOESN¨T HAVE TO BE PERFECT TO BE WONDERFULUtrolig søt jente som jeg ofte er innom lookbooken til! Elsker stilen hennes fordi hun har en sånn roca klestil.Syns det er utrolig flott å se folk ta på seg akkurat det de føler for uten å være redd for hva andre mener om klærene.Og det spessielt med denne jenten her.Hun har både en drtibra klesstil,er veldig pen også er hun fotograf.What more can i say? Beundrer rett og slett denne jenten her!
//Hva syns dere om antrekket?


Kategori: Tema / Kommentarer: 8

PICTURES FROM MY DAY
Utrolig søt mann meg og Karina traff på.Han hadde visst kommet seg utpå den steinen,så han bare satt der.Utrolig søtt!

And here you have her,Nydelig!


Så idag har jeg egentlig ikke gjort på noe særlig.Disse bildene ovenfor er tatt av meg og Søteste Karina.Kjempehyggelig jente som jeg har blitt bedre kjent med fra klassen.
//Hva syns dere om bildene?


Kategori: Tema / Kommentarer: 2

DOLCE AND GABBANA spring 2012Jeg elsker denne kolleksjonen her.Den er superfin og bedårende.Utrolig fine farger og mønstre.Og hadde designerene sendt meg en smakebit av denne kolleksjonen hadde det virkelig ikke vært noe å klage over.Utrolig fine jenter er det også.
- I love this collection.It is supernice and beautiful.So many colors and clean designs.And if the deigner had sent me a sample of this collection,It would really not been anything to complain over.There are also so many pretty girls there too.

//hva syns du?
What do you think?


Kategori: Tema / Kommentarer: 3

Last day of summerholiday


Idag,den 19.August er jo siste dag i sommerferien.Eller som jeg liker å tenke ''siste sommerdag''.Ikke at det har vært så veldig mye sommervær her da.Men likevel skal jeg ikke klage,for de dagene det har vært sol og fint vær,er humøret på topp.But then again,we are living in Bergen,what to expect? 

 Uansett så har jeg hatt en utrolig bra sommer.Kanskje gikk ikke alt som forventet,men alt i alt har det vært fint.Har brukt mesteparten av tiden med venner og Familie.Har spilt vollyball,hatt kosekvelder,vært ute,fisket...ja you name it.Også må jeg ikke glemme den fantastiske uken med på hytten med Hanne.Utrolig hyggelig.Det var faktisk der jeg fant min indre fisker.Japp,hytta har skylda....og om det der rimte sa du? nei.
   Uansett hvor gøyt jeg har hatt det har det jo vært sure minner der og,som da noen av jenten mine flyttet til Framnes og igår,da storesøsteren min flyttet ut for første gang.Er utrolig leit da,men samtidlig er jeg glad på deres vegne. 

Vel,jeg var faktisk i byn idag.Dro med meg Jeneba som igjen dro med seg lillebroren sin.Hun skulle vise meg veien til skolen.Jepp jeg sa det.HUN skulle vise MEG veien til MIN skole.Det er forde jeg har glemt veien selv,og jeg orker ikke å måtte vasse rundt i byn imorgen tidlig for å finne veien.Så nå er jeg nesten klar til skolestart.Tror jeg har plukket ut antrekket mitt,jeg har pakket sekken min,så nå gjenstår det bare penger til buss og lusj.Jeg håper alle har nøte denne siste dagen i ferien.Det har hvertfall jeg.litt.
//Hva har du gjort idag?


Kategori: Tema / Kommentarer: 7

How to style: ARMY JACKET


nr 1)

army jacket part.3

Genser: My-wordrobe.com  Jakke: Topshop.com  Smykke: Marissacollections.com  Solbriller: Etsy.com

Nr 2)
army jacket Par.1

Kjole: Farfetch.com  Jakke: Toshop.com  Sko: Sheinside.com  Ryggsekk: Topshop.com   Smykke: Angelcourt.com

nr 3)

army jacket par.2

Topp: Farfetch.com  Jakke: Riverisland.com  Bukse: Farfetch.com.br  Sko: Myhotshoes.com  Veske: Lindelepalais.com

Alle disse tre antrekkene er laget av meg på POLYVORE.Ganske enkelt og greit å bruke.Jeg ble inspirert av militærjakken og bestemte meg derfor for å lage tre ulike antrekk basert på det da.Ble ganske fornøyd selv.Hadde virkelig ikke hatt noe imot om alle antrekke bare poppet inn i klesskapet mitt til imorgen.Men uansett så håper jeg dette inspirerte noen av dere og at dere likte antrekkene.
//Hvilke var din favoritt av disse tre? 

Kategori: Tema / Kommentarer: 17

It's easy to say hello,but hard to say goodbye


Tror ikke jeg har nevnt det på bloggen tidligere,men Ingelin,Karina,Elise,Amalie og Oda flytter til Framnes idag.De skal gå på skole der,og kommer hjem i bare helgene og ferier.Resten av uken skal de bo på skolen.De skal gå på idrettslinjen der.Og siden de skal bo på skolen,blir de praktisk talt samboere.Noe jeg misunner dem for.Big time.Uansett så måtte jeg jo opp å si hade til dem idag.Syns det er utrolig kjipt å måtte si hade til folk du praktisk talt har vokst opp med.Det ble felt tårer og alt,og vi har diskutert at vi skal ringe og tekste hverandre så mye vi kan og skype og besøke hverandre.Dette høres sikkert dramatisk ut,men fordi det er dramatisk.Litt hvertfall.Kommer til å savne de utrolig mye,men vi kommer jo til å holde kontakten så det skal gå fint.Dessuten begynner jeg på akademiet på mandag og har selv mye å glede meg til.

Hverdagene kommer rett og slett til å bli veldig rar uten disse jentene her.Elise som bare er søt og herlig,Ingelin som er morsom,pratsom.Så har vi Karina.Hippien som vi kaller henne,fordi hun tar ting som det kommer og hater å stresse.Er så glad i dem.

I love you ♥


Kategori: Tema / Kommentarer: 21

PICTURES FROM THE SHOOT


Vel,jeg sa for 2 dager siden at jeg skulle prøve å legge ut resten av bildene fra ''shooten'' som meg og Elise hadde så fort som mulig.Skulle egentlig legge de ut igår,for det var da jeg fikk minnepennen med bildene på,men jeg kom hjem sent på kveld så hadde ikke mye tid på å redigere de,så gjorde det heller idag siden jeg ikke har skole.Uansett,her er bildene:


//Hva syns dere om bildene?


Kategori: Tema / Kommentarer: 7

HOMEPoto_privat


hits