Kategori: Tema / Kommentarer: 4

33 Dager


Til jeg har bursdag. Er på en søndag,noe jeg syns er ganske leit,for jeg liker oppmerksomheten jeg får fra venner.Men det er en jævla søndag,noe som betyr at alle er borte og vi ikke er på skolen egang.Triste saker.Jeg gleder meg da,har faktisk nedtelling.Det er 33 dager til jeg har burdag,men enda ferre til May har bursdag. Bloggen hennes finner dere HER
//Når har du bursdag?


Kategori: Tema / Kommentarer: 3

SCHOOL
Ja,dette er meg


    

Har ikke skjedd så mye idag,så langt hvertfall. Vi hadde norsk frem til lusnj,så etter lunsj hadde vi mentortid frem til klokken ett. Dro bort til Danielsen vgs for å besøke Solveig etter skolen.Og etter det tok jeg bare bussen hjem som var stappfull og dritvarm. Håper alle har hatt en finfin dag då!
//Hva har du gjort idag?


Kategori: Tema / Kommentarer: 2

Cold winterdays (Antrekk)


      
Genseren: Tonje sin   Jakke: Gammel   Bukse: Bikbok   sko:Dinsko  Lue: Min lillebror sin
Endelig klarte jeg å få bedre kvalitet på antrekksbildene mine.Dagens antrekk var egentlig bare ett sånnt kast på meg noe av det første jeg fant grie,egentlig ganske greit fordi jeg hadde kjempedårlig tid idag mårres.Snart skal jeg opp og trene,så vi snakkes senere :)


Kategori: Tema / Kommentarer: 9

ROADTRIP (part2)


Dere kan finne del en HER


Fine jentene


Menneskelig pyramideÅååe,Ingelin hadde kjøpt noe til fetteren/nevæen sin

Jeg elsker bilder som denne her,kanskje fodi det er rått.Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det,men det er på en måte sånne bilder som virkelig viser hvordan en person er...dårlig forklart? Hell yeahVille ikke skremme dere og megselv,men bestemte meg alikevel for å poste et bilde av Tobias.
*

Ser man det,Kumba klarer faktisk å legge ut bilder med farger også.
Nei,men jeg hadde det kjempefint denne dagen,og det er jeg sikker på at Amalie også hadde,gleder meg til neste gang,for da blir det overnatting i tillegg.
//Hva syns dere om bildene?


Kategori: Tema / Kommentarer: 5

Perfeckt coats for AutumnHerregud,tror jeg dør på meg.BIGTIME
coast
//Likte dere en av disse?


Kategori: Tema / Kommentarer: 5

Curls


ok,så vi er endelig ferdig med flettene mine,tok ikke så lang tid som jeg hadde tenkt siden det var første gangen hennes.Jeg er blitt en slags prøvekanin.Først var det storesøsteren min,så nå en av mine beste venner.Er ikke så gale da.På disse bildene var ikke håret helt ferdig enda,men jeg måtte bare få tatt noen bilder menst det enda var lyst ute.Blir jo så ufattelig mørkt så fort nå for tiden.g det er driiiitkaldt også.Håper snøen snart forsvinner og heller kommer tilbake kanskje 2-3 dager før jul...ett eller annet sånnt hvertfall.

Er ikke verdens beste bilder,og det er bare fordi mobilkameraet mitt suger noe sinnsykt! Ønsker meg faktisk ny mobil,men vet ikke hvilken enda.Bare det har kjempebra kamera så slår jeg til,men må nesten få spart litt penger først.Tror jeg kommer til å ta noen tydeligere bilder imorgen av håret sånn at dere kan se,er ganske fornlyd så kommer helt klart til å spørre henne om å ordne håret mitt neste gang også.
//Har du stritt,bølger eller krøller?


Kategori: Tema / Kommentarer: 0

That´s the shit i dont like


Dumme spørsmål som: Brukte du klær og sko når du bodde i Afrika?
-Nei din jævla dritt,jeg spradet rundt naken uten noe sted å bo

Statuser på facebook som sier at visst jeg ikke liker dette og dette eller liker noe,så er jeg ikke glad i mine foreldre
-Det er verken søtt eller morsomt,bare jævlig plagsomt.Så da får jeg vel ikke være glad i mine foreldre da visst det er det som må til

Blogger med en knallfarget bakgrunn og ekkel skrift som ikke går an å tyde
-For det første så er du ikke noe tegneseriefigur eller en liten barnehageunge,jeg tror godt du kjønner hva som går godt ilag og hva som bare IKKE funker.

Folk som ikke spyler etter seg på offentlige toaletter.
-Det er ikke alltid jeg bruker offentlig toalett,men når jeg gjør,så er den som oftest full av drit og stinker.Er jævlig ekkelt

Folk med mørk hud som bruker en lys rosa leppestift
-den kler deg ikke,rett og slett.

Folk som sier navnet mitt feil
-Ja,det skrives Kumba men uttales komba,men en o.Det verste er når jeg retter på de og de forsatt ikke klarer å si det riktig

Folk som hoster eller nyser uten å dekke til munnen
-Hold bakteriene dine for degselv,har mange nok som det er

Folk som føler behovet for å snakke rett opp i ansiktet på meg
-Jeg mener,virkelig,kom deg vekk!

Folk som låner mine ting,og ikke gir det tilbake på 387364 år
-Jævla drittunger,give me my stuff back!

 Når menn prøver å sjekke meg opp gjennom facebook
-Dette er kanskje noe av det jeg hater mest.Først og fremst så er ikke facebook en dating nettside,så lagå.For det andre vil det ikke hjelpe å spørre om jeg er singel for det er helt opplakt at du er den siste jeg ville blitt sett sammen med.

Folk som liker sin egen status på facebook
-Jeg vet du likte den setningen du stjal fra weheartit,men la noen andre ta seg av likingen! 

Folk som skriver til meg på chaten selv etter at jeg har sakt at jeg er opptatt!

Jenter som bruker uggs om sommeren,men shorts til
-Det ser helt forjævlig ut.Og på sånne tidspungt skulle jeg faktisk ønske det fantes motepoliti.

Når jeg spør noen om de sulten i det jeg skal enten kjøpe meg mat eller lage,og de svarer nei.Men idet jeg skal til å spise selv så vil de plutselig ha
-Get you´r shit ass face away from me!

Folk som skriver under bildene sin på facebook lange sangtekster eller ting som rett og slett ikke gir mening
-Jeg ser ikke sammenhengen mellom det oppsminkende annsiktet ditt og teksten ´í need a dollar´´!

Kunne skrevet så mye mer,men dette får holde for no


Kategori: Tema / Kommentarer: 4

InstaMonth


Jeg  er full klar over at jeg ikke har blogget på en liten stund,noe jeg ærlig talt kan si at jeg har nøte.Er så fint å bare ta seg fri nå og da.For de som har blogg så er jeg sikker på at dere forstår hva jeg mener.Uansett så har jeg tatt endel bilder den siste måneden gjennom instagram:
 
Disse bildene her er tatt når jeg var hos Malin på bursdagsbesøket hennes ilag med de andre jentene.Men det er bare de tre første,de to siste var bare kosedager med mine sjønne framnesfolk.


Jeg har gått tur med Beimba,hatt lunsj med Karina,Jobbet med Emma og Julie,vært med Ingelin og sist men ikke minst har jeg tatt ut flettene mine,og tok inn nye igår.Vi er ikke helt ferdige enda med håret for vi begynte igår ettermiddag og sluttet det like før tolv.Vi har bare en liten del igjen fremme,så må vi krølle det.Viser dere resulatet senere.Er ganske fornøyd så langt. Akkurat nå ser jeg på Frustrerte fruer og nyter en pakke med nudler.

//Hva er din instagram?


Kategori: Tema / Kommentarer: 6

STYLE: Make a pick #2


make a statement

jeg vet at mange kommer til å si at nr.1 og nr.3 var finest eller at det var det de ville valgt å gå med.Men coman,nr.2 er jo sykt fin den og.Jeg syns hvertfall det.Lag en egen på Polyvore.com Ganske enkelt,ganske greit :)
//Hvilke var din favoritt? 


Kategori: Tema / Kommentarer: 10

TODAY´S

Bukse: Bikbok  Cardigan:Tonje sin  Vest: Husker ikke  Sko: Dinsko  Ringer: Lindex  Jakke: Only
Ærlig talt så kjønner jeg ikke hvorfor det blir så dårlig kvalitet på bildene her.De ser sykt mye bedre ut når jeg ikke har satt de sammen....Om noen vet om et sted man kan sette sammen to bilder,plis si ifra,for jeg er lei av dårlig kvalitet på dobbeltbilder.
//tycks?


hits