Kategori: Tema / Kommentarer: 5

Miss the curly hair


Tror jeg hadde langt krøllete hår i cånn i måned eller noe.Men det ble så slitt til slutt at jeg måtte bare få ut flettene.Tror det tok 5-6 timer eller noe for å flette alt sammen.Var ganske lettet når vi endelig var ferdig for var så lei av å sitte på rumpen så lenge.Men det tok meg ikke mer enn 1-2 timer å ta dem ut igjen så det var ganske greit.Akkurat nå har jeg mitt naturlige hår.Klippet det litt så det er ekstra kort denne gangen.Men tenker jeg skal ha det ut uken,selv om det er ganske rart å gå rundt å se ut som en gutt.Kanskje jeg fikser det igjen i neste uke,men vi får se....Uansett så savner jeg håret mitt.


   
Tror jeg skal ha krøller neste gang også,likte det ganske så godt.Følte at det rammet inn ansiktet på en ganske fin måte.Så var ganske fornøyd med det.
Hvilke tekstur er det dere har i håret?


Kategori: Tema / Kommentarer: 3

Bilder fra min dag


Har ikke skjedd noe spesielt idag.Hadde diktanalyse i norsken ilag med gruppen min,og jeg syns det gikk helt greit.Så var vi ferdig sånn 11,eller litt før det.Meg og Karina gikk for å kjøpe inn noe,så var det på bussen hjem.Jeg kom hjem,lagde middag og etter det var jeg og Ingrid på yrkesmessen i Knarvik.Det varte i to timer og gik ganske greit det også.Fikk 2 kinobiletter for jobben da,noe som er litt stas.Uansett så har vi prøve imorgen,som jeg ikke visste om,så nå skal jeg øve,så snakkes vi siden.Tok litt bilder idag med kameraet fra skolen.Hålder på og spare selv til eget kamera.Er ganske lei av å låne fra skolen liksom.
Ja,det var alt for denne gang,skal øve nå som sakt,så komme meg i sengs for skal våkne tidlig imorgen sånn at jeg kan øve litt før skolen også.Stress
Har dere mange prøver?


Kategori: Tema / Kommentarer: 4

Two Chains
Jeg fant smykkene for en stund siden og syns de var så fin.Tror mammahar hatt dem siden hun var ung,fordi det lå sammen med alle smykkene hennes som hun noen gang har eid.Har hatt de på meg to dager i strekk nå og er nok en stund til jeg kommer til å ta dem av.Kanskje det blir lykkesmykkene mine?

Har dere noe "verdifult" dere bærer med dere hele tiden? 


Kategori: Tema / Kommentarer: 5

We've shared many smiles and many tears, but nothing beats the laughter


Heihei! Dette er et gjesteinnlegg av Karina Kang Smørdal

Jah, hva skal man si...? Hehe..  Eg kan vel begynne med å si at meg og Kumba har alltid vert venner, og med det mener eg  vi to har vert gode venner i alle fall så lenge eg kan huske. Vi fant tonen med en gang, første gang vi møttes. Det vil eg tørre å påstå faktisk. Og når eg tenker meg om var det faktisk i 1.klasse, for 10 år siden. Shit, det er lenge siden! Føler meg gammel, hehe. Bare sånn: Ehm, ja, vel, meg og Kumba har vert venner i 10 år. Slett ikke verst då! Og for 10 år siden var det helt andre tider egentlig, det var den tiden når man alltid måtte spørre om man kunne være med folk. Så det ble sånn: "Skal eg være med deg?" ... "NEI!" eller "ja, det kan du! Skal vi gå og disse? haha, så rar og uvitende vi var. Men eg svarte i vert fall alltid "ja". Tror eg, håper eg. Var jo så søt og snill i min barndom. Med skeiv pannelugg og lavest av alle, til og med lavere en de som var ca to år yngre. Der hadde du meg, det var gøy, det! Men eg passet no på å inkludere deg når du bare: "My play with you" på afrikansk! haha, neida, joda. Det var jo sånn det var då, i vert fall litt sånn..

Jaja, nok om det. Du lærte deg norsk SYKT fort, på under 2 år, og då kunne du det 100%flytende! Det er respekt. Sier litt om hvor flink du var. 

Vi hadde de gøy då, alle årene på barneskolen. Overnattinger (med litt ymse uhell, som eg skal være så snill å ikkje nevne på bloggen din, du bør takke meg), barnebursdagsbesøk, fotballtreninger og kamper som vi faktisk vant på den tiden!

Men det er vel egentlig på ungdomsskolen man finner ut litt mer og folk forandrer seg. Noen blir lei seg hele tiden, andre glad, noen emo og no en har syke humørsvingninger. Sånn ble det vel med stort sett alle. MEN på tross av dette var det alltid det sammen mellom oss. Har alltid visst kor eg har deg og kunnet snakke med deg. Du er en forståelsefull jente, Kumba, den skal du ha. Hihi. Vi forstår oss på hverandere på en helt spess måte egentlig. Sånn er det bare med gode venner. Vi har den samme teite, stygge humøren, eg kan irritere deg til du får lyst til å bare slå til meg eller noe, vi lekeslåss. Haha, der har vi oss. Men samtidig ser eg på deg om det er noe du egentlig ikke vil snakke om, om det er noen eller noe som går deg på nervene eller om du er trøtt (som kan være et sjult tegn på at det kanskje ikkje er noe vits i å plage deg allikvel på tross av kor gøy det er) ... 

Vi to ass, har hatt litt av noen samtaler, episoder og slåsskamper (der eg gang på gang seirer over deg)...Når eg tenker over dette her, så tenker eg at du har gjort livet mitt gøy.. Er ikke det kult?

Men poenget/ene mine er altså :
1. Alt det gøye vi har funnet på. Kor kjekt vi har det når vi er sammen. Alle idiotiske ting som vi har gjort. Alle søte minner, der vi bare er så søte atte. AT DET ER MINNER SOM EG ER SYKT GLAD FOR Å HA !!! :D

2. At du er fantastisk, herlig, pen, søt, snill og veldig pervers... HÅPER DU ER KLAR OVER ALT DETTE !!!:D

3. At selv om eg bor på Framnes og du på Frekhaug akkurat nå så... GÅR DET BRA VETTU!! :D

4. At eg er glad i deg, Kumbiii <3

5. At eg skrev dette som eg håper du ble fornøyd med, til deg. Så derfor ble det kanskje noen ganger litt internt.

6. At du som leser denne bloggen leser en blogg av en superflink jente!

7. At håper dette vil hjelpe deg med å komme på "topp ti"... haha, det var tull. Men det er jo litt hjelp då kanskje eller så var det tullpåtull. 


Danacup B-)

On tha boat, in the sun..

Skole, seriøse saker

Vi er jo faktisk "Black and Yelllow"... <3

Takk for meg! :)


Hei Karina,tusen takk for et "supert" innlegg.Jeg husker du sa at blogging ikke er noe for deg? Vel visst du kutter ut alle de utropstegnene og smilyene så har du kommet deg en god vei.For ikke å snakke om bildene...MEN,igjen takk for innlegget.Var utrolig søtt av deg og kjempekoselig.Savner å ha deg sånn 10 min hjemmenfra.Kunne bare gå ned til deg så og si når jeg ville,men nå er de eneste gangene vi får være sammen i helgene når dere kommer hjem,eller når vi kommer opp på besøk.Selvsakt også i ferier.Savner deg og dere! Håper du har det fint på framnes da og har fått deg mange gode venner.Men husk,ingen slår Kumba Bonga.Min perverse humor,syke latter og sprøe tider skal man lete lenge etter.Neida,men joda.Ingen er som meg! Og ingen slår deg heller Kang.You are the real deal. Og jeg vil bare bemerke at den siste tiden vi har hatt slåsskamper så har JEG vunnet.Du har en fordel fordi du går på tekwondo (vet at jeg skrev det feil,men du forstår hva jeg mener) Din jævla taper! ♥


Kategori: Tema / Kommentarer: 7

Mine yngre dager


Masse som skjer på noen år.Før så jeg jo ikke ut! Er egentlig ganske rart å se tilbake på gamle bilder som ligger ute på nettet og vite at ja,dette er meg.Er så mye som har skjedd.Merker at jeg har forandret meg sinnsykt mye på bare en periode.Før gikk jeg jo så og si i alt jeg kunne fiinne.Var også rundere i kantene.Var en periode jeg gikk med masse svart eyeliner runt øynene.Trodde jeg var så kul og deilig.Men i realiteten var jeg jo det villsvinet.Hvorfor sa ingen til meg at jeg måtte slutte? La de ikke merke til hvor patetisk jeg så ut? Eller kan hende de var for opptatt med segselv.For vi så alle sammen stygg ut for noen år siden...hvertfall meg og mine.
                      
Herlighet.Tror det var i 7 klasse Ingelin hadde invitert noen jenter til å bli med på hytten.Det var vinter og snø,dritkaldt var det og.Jeg husker jeg nettopp hadde fikset håret mitt og fått brillene mine.Da vi skulle dra visste jeg jo ikke hva jeg skulle ha med meg,hadde jo aldri dratt på en hytte før liksom.Jeg pakket bare med meg hverdagsklærene mine i to bagger.Haha,alle andre hadde bare en.Jeg hadde ikke noe ulltøy elelr noe så jeg gikk liksom rundt i tights.Fysøren er så stygt å tenke tilbake på den tiden.Og selvsakt måtte jeg ha med bamsen min..hva søren feiler det meg? Jeg hadde jo heller ikke ski,og det har jeg forsatt ikke,så jeg måtte låne truger.Sank nedi snøen en gang og trodde jeg skulle dø.For det var dritkaldt og mørkt på veien bort til hytten.Jaja,uansett så var det en fin opplevelse :)
                     
 Da vi skulle stå på ski dagen etter måtte jeg få låne skitøy og utstyr.Igjen så hadde alle med det de trengte unten meg.Er ikke det typisk.Jeg var heller ikke flink til å stå på ski,og fram til den dag idag så suger jeg forsatt like mye.Falt uttalige mange ganger og måtte ha hjelp til å komme meg opp bakker av faren til Ingelin.Var faktisk ganske flaut for bakkene var ganske så små,og alle andre føk jo opp som luft mens jeg skle og falt.Til slutt begynte jeg å fryse og gadd ikke gjøre mer så jeg stod ved et tre og så på alle kose seg i lypen som ble laget.Men det kom noe godt ut av det da.Senere den kvelden fikk jeg en sjokolade medalje for "Dagens innsats"
                   
8.klasse tror jeg.Hadde enda ikke fikset tennene mine så hadde store mellomrom.Haha,sjønne Oda blir jo blåst bort.Meg og noen jenter pleide alltid å rå rundt på skolen,snakke og ta bilder.Var altid jeg som tok bildene da,men neon få ganger ble jeg tatt bilde av.Husker ikke helt hvordan ting var her.Tenker at jeg hadde det ganske fint egentlig.Ikke mye som skjedde.Hadde ikke så mange ting å tenke på.Og som man ser så var klær og sminke noe av det siste jeg tenkte på.Gikk i det som passet meg bra.Gikk faktisk noen dager i pysjen til skolen.Hadde jo bare 5 min ned til skolen,så hvorfor ikke? Er sikker på at jeg ikke var den eneste
                    
                    
                                              Om jeg ikke tar feil,så er disse bilden her fra 9.klasse
                                                          
                                                                                                                                 2011

Hvordan er det når dere ser tilbake på bilder fra da dere var yngre? Ser dere mye forskjell?


Kategori: Tema / Kommentarer: 3

SundayFeeling


Våknet idag,ganske tidlig egentlig.Tror klokken var rundt 9-10.Men har låget i sengen så og si hele tiden,borsett fra de gangene jeg halte meg ut av sengen for å tisse og lage meg mat.Har lest litt,chattet og bare tatt det med ro.Har virkelig søndagsfølelsen akkurat nå og skulle ønske jeg kunne bare ligge i sengen resten av dagen.Men det kan jeg altså ikke.Har ting å gjøre.Dessuten må jeg dusje.Så når jeg har postet dette innlegget kommer jeg nok til å hoppe ut av sengen og beynne dagen
 
ååå,for en herlig morgen.Er helt stille i huset nå.Min mor og lillebror er vekke for øyeblikket,men de kommer snart hjem så må komme meg ut av sengen.Tror ikke det kommer flere innlegg idag,bare så det er sakt.
Hva er planene for dagen folkens? 


Kategori: Tema / Kommentarer: 5

Girl on Bike


For øyeblikket sitter jeg i stuen,min mor sover og jeg ser på Løvenes konge 2.Den når det er timon og pumba som forklarer sin historie.Haha,er en stor fan av Disney channel og dette passer meg bare bra.Har vært borte hos Jeneba tidligere idag,så etter det gikk jeg tur med Fia og møtte Elise og Tobias.Alt i alt har jeg hatt en fin rolig dag.Det begynte med fint vær,masse sol og det var faktisk ganske varmt en liten stund,men det varte jo ikke lenge selvsakt.I 3-4 tiden tok mørket over.Det er det jeg hater med de siste månedene i året.Det blir så fort mørkt og er dritkaldt.Nei,kulde er ikke noe for meg.
 


Hvem det er jeg tror jeg er vet jeg ikke.Oppfører meg som en tufs og setter meg på en randome motorsykkel....But then again: Jeg ser da bra ut ♥♥♥

Disse bildene ble forresten tatt igår da vi var på skolen.Etter at Karina og Julie hadde tatt antrekksbildene mine,og Julie og Henny hadde gått inn bestemte meg og karina oss for å ta noen bilder for oss selv.Endte oppe med dette.Satt meg på en motorsykkel og håpet for guds skyld at eieren ikke skulle komme ut å møte meg på den.heldigvis klarte jeg meg og ingen kom.

Haha,jeg ser på slutten av Løvenes konge nå.Elsker den! Fikk også nettopp vite at på samme tid imorgen kommer de til å spille en ny film på Disney,så da er det bare til å følge med.Ønsker alle en fin lørdagskveld.Har en innlevering å gjøre ferdig nå så snakkes siden!
Dine planer for ikveld?


Kategori: Tema / Kommentarer: 6

Back in Time


Jeg vet ikke om de tingene jeg husker fra min barndom da jeg forsatt bodde i Afrika bare er ting jeg innbiller meg eller ting som faktisk har skjedd."Husker" ting fra krigen,husker ting fra skoledagene og hverdagene.Har jo blitt fortalt hvordan jeg var og hvordan VI var.Jeg gikk på skolen med min storesøster.Vi gikk på to skoler tror jeg.Først en afrikansk skole om morgenen og senere på en fransk en.Kan godt hende det var motsatt også....er ikke sikker.
 
Jeg har blitt fortalt at vi hadde en ape som kjæledyr,Cheko het han.Pappa og mamma sier at han ofte pleide å stappe mat i kinnene og løpe rundt.Vi kunne naturligvis ikke ta den med hit å la den bo hos oss her i Norge,så den ble igjen.Tror den var ganske liten og vet ikke om den forsatt finnes nå.Jeg husker at min far en gang hadde gitt meg skolepenger,og min storesøster og hennes venninne hadde klart å lure meg til å bruke dem opp FØR lunsj.Det skulle jeg selvsakt ikke gjøre.Og da pappa kom for å sjekke om jeg forsatt hadde pengene mine,og han merket at jeg hadde brukt dem opp ble han sur.Ikke på meg.Men på de to andre.Dette er en av de tingene jeg tenker at jeg husker.Men vet ikke om det bare er fantasien som løper løpsk.
  Vi gikk i skoleuniform.Tror de var blå.Vi har et fotoalbum med bilder ifra Afrika.Bilder med minner som er blitt revet bort.Min mor har noen,og pappa har noen.Syns egentlig at det er litt rart det at hele livet mitt er helt forandret.Hadde jeg forsatt vært i afrika nå vet jeg ikke hvordan livet hadde vært.Vil ikke høres ut som en som er utakknemlig.For jeg er evig takknemlig for at vi bor i et så fint land og var en av de heldige som ble plukket ut til å komme til Norge. Men samtidlig lengter jeg tilbake.Det er jo ikke her jeg hører hjemme.Ja,jeg er kanskje en norsk statsborger,men jeg føler meg ikke som en nordmann.Er jo bare Norsk på et stykke papir....
                                                           
Folk sier jeg er Nordmann og når jeg sier meg uenig stiller de et spørsmål ved det.Hva er det egentlig å lure på? Det går jo ikke ann å være to ting samtidig?Når man ser meg tenker man ikke nordmann automatisk.Jeg er mørkhudet,har ikke naturlig langt hår og min kultur er helt annerledes enn deres.Hvorfor skal jeg da la et stykke papir definere hvem jeg er? Jeg har heller ikke norske foreldre og er ikke født i Norge.
 Jeg tror egentlig folk blir litt satt ut når de først hører meg snakke Norsk.Jeg snakker det flytende.Hatt mange års trening.Jeg skal ikke lyve,jeg blir satt ut hver gang en mørkhudet person snakker flytende norks selv.Det er liksom så feil men så riktig samtidig.Vi skal jo intigrere oss og prøve å skli inn i kulturen mest mulig,uten å ødlegge eller glemme vår egen.Jeg tenker:hvor lenge har personen bodd her? Er personen adoptert?

Husker da meg og fotball laget var i Danmark på Danacup.Vi skulle gå i tog med en hel del andre lag gjennom noen gater.Hadde på oss draktene våre og gikk og sang på sangen vår.Det var mange folk ute på gatene,måtte jo se hva som foregikk.Men det var en dame når jeg gikk forbi som ropte ut til meg på engelsk hvor jeg var fra.Jeg svarte Norge tilbake på engelsk.Jeg visste jo at hun egentlig mente hvor jeg opprinnelig var ifra,vet ikke hvorfor jeg sa Norge.Var bare en innpuls tenker jeg.Jeg var jo den eneste mørkhudede jenten på laget liksom,var ganske så tydelig at jeg IKKE var fra Norge.Men hun ropte tilbake: africa? Haha,måtte nesten le litt for jeg hadde jo sakt Norway ganske så tydelig da hun spurte meg.Har tenkt litt på dette i ettertid.Og det er sånne episoder som får meg til å tenke på hvem jeg egentlig er og hvor jeg egentlig kommer fra.Mine foreldre har ikke røtter her i dette landet,ikke mine besteforeldre eller deres foreldre der igjen....Var bare det at vi ble skilt ifra hjemlandet på grunn av krig.

Uansett så orker jeg ikke skrive mer.Gidder ikke tenke på dette stort lengre.Jeg vet hvem jeg er og hvor jeg kommer ifra.Det er det viktigeste.Skal ikke trenge å gå rundt å fundere over hvorfor jeg er på dette stedet nå og hva som venter meg lengre frem i tid.For man vet aldri.Det er det som er så fint også....jeg vet aldri hva som kommer til å skje,så hvorfor ikke bare la livet gå sin gang?
Det er mange lesere som spør meg hvor jeg kommer ifra og her er svaret:
Jeg kommer fra et land vest i Afrika med navn Sierra leone.Flyttet derfra når jeg var seks år ilag med min familie og har bodd i Norge helt siden da.Har faktisk 10års jubileum.Noe som er litt stas. Om dere har sett filmen Blood Diamond vet dere hvordan stedet såg ut sånn ca.For det er i hjemlandet mitt filmen ble filmet og den handler om krigen som begynte i 1991 om jeg ikke tar helt feil nå.Den er helt klart verdt å se.Er helt grusomt hva som skjedde med folk under krigen,men det er sånn det var,ganske brutalt....


Kategori: Tema / Kommentarer: 4

Han kjører STILand then i told him: du må bli en undertøysmodell.Algrøy guuut´n

   
det er fredag,hva ant skal jeg si?Fineste jenten

   
Ønsker alle en super helg! Kommer bare til å slappe av tenker jeg,Ikke no stress.


Kategori: Tema / Kommentarer: 8

Militærjakke og Gule striper (Dagens antrekk)


   


  Jakken er Elise sin.Hun er så snill at hun låner den til meg og det er jeg evig takknemlig for.Takk pusen :*
Skjorte og bukse: Cubus   Lue:Lillebror sin   Skjerf: Cubus   Sko: DInsko  Genser: Vero Moda

hva syns dere om antrekket mitt for idag?


hits