Kategori: Tema / Kommentarer: 7

Materialistisk kjærlighet


JEG VIL HA DETTE:
what i want

Fant dere noe dere også likte? Isåfall,hvada?


Kategori: Tema / Kommentarer: 5

Pictures: Welcome to the dark side


Jeg bladde meg gjennom arkivet mitt nettopp,og jeg kom over dette innlegget som jeg hadde forhåndsinnskrevet for en stund siden.Hadde nok planer om å poste det den gangen,men tror jeg bare glemte det.Bildene ble tatt litt etter skolestart.Meg og en venninne av meg var borte hos meg,hadde ikke noe særlig å finne på.Så vi tok bare med kameraet ut og tok masse bilder.Tror vi tok over tusen,men selvsakt er det ikke alle som ble bra.Her er noen av bildene av meg:
Hva syns dere om bildene?


Kategori: Tema / Kommentarer: 6

Inside


Jeg sitter inne,glad for at jeg ikke er ute.Ikke i dette været i hvertfall.Når jeg ser ut av vinduet nå fra stuen så ser jeg trær,hus og snø....massevis av snø. Det er jo igrunn ganske fint,men også ganske så kaldt.Og det er derfor jeg er glad jeg er inne,på grunn av kulden.Jeg var faktisk ute idag tidlig.Måtte til butikken for å kjøpe melk.Så jeg vet hva jeg snakker om altså.Ja,i nuet så lager jeg frokost til meg og min lillebror.Egg med baguett.Enkelt og greit.

Kategori: Tema / Kommentarer: 0

Julemiddag


                                                       creator

Hei alle sammen.Vil starte med å ønske alle dere som feirer jul idag e riktig god jul.Håper dere får en supersuper fin dag med både familie og venner.Og at dere får det dere ønsker dere.uansett så har ikke vi jul før imorgen,så idag er det bare kosestund før den store dagen.Min familie skal være ilag med en annen familie denne julen,noe jeg syns er ganske kos.idag skal vi ha middag ilag med dem,og imorgen blir det dans,musikk,mat og gaveåpning.
Kategori: Tema / Kommentarer: 4

Svar på spørsmålsrunde DEL 1


Visst du kunne byttet liv med en person du kjenner,hvem hadde det vært: Jeg tror ikke jeg hadde ville byttet liv med noen jeg kjenner.Ikke det at de ikke har bra liv,men føler at selv om mitt liv ikke er perfekt så kan jeg bare bearbeide med det og ikke rømme fra mine "problemer".

Hva hadde du valgt mellom å miste synet eller hørselen: Hørselen tror jeg for synet er nok ganske så viktig

Hva er din faste sminkerutinge: Fuktighetskrem - fylle på øyenbrynene - concealer - pudder - eyeliner - maskara - lipsyl

Hvem sitt klesskap vil du helst ha: Put together all the fashion icon´s clothes and give it to me

Er det noen du ser opp til: Nei,ikke egentlig

Hva er din favoritt smiley: Denne abd boyen her :D 

Hvem i den nye klassen har du blitt best kjent med: Karina

Trives du godt i den nye klassen og hvem er du mest med: Er litt annerledes å komme i en klasse med helt nye folk,men det er vel en del av det å vokse opp.Men det er en tilpassninsak. Uansett så trives jeg foreløbi ja, og jeg er mest med Karina vennen min :)

Hvem er dine bestevenner: Ingelin,Iselin,Elise,Tonje,Jeneba og Karina kang

Føler du at du har mistet litt kontakt med de som har flyttet vekk: Overhode ikke,hvertfall ikke med de som flyttet opp til framnes nå i høst. Vi ringer hverandre hele tiden og sender melinger. Så har vi jo snapchat som aldri kan gå feil. De er også ofte hjeme i helgene så er ikke noe problem.

Hvordan går det med deg: Helt greit,takk som spør :)

Hvorfor begynte du å blogge: Da jeg gikk i 10.klasse så var det en jente i klassen(som nå er en av mine beste venner).Hun maste og maste lenge om at vi skulle lage oss blogg ilag.Og da vi skulle til Danmark på Dana-cup så overga jeg meg.Så det endte opp med at vi lagde en blog ilag som vi hadde en stund.Men det var ikke alle innlegg hun postet som JEG ville postet om jeg hadde hatt min egen blogg liksom.Så til slutt så endte det opp med at jeg opprettet en egen blogg som da er denne som jeg holder på med nå.

Hva slags kamera har du: Ganske trist i grunn,har ikke kamera.MEN det positive er at jeg holder på å spare til eget nå.Er sykt lei av å låne av skolen og av venner.Men det kommer nok til å bli ganske tydelig gjort når jeg får mitt eget. Blir også mye bedre blogging da.

Hvem er den søteste leseren din: Amalie Skjelvik.Du er BESTEST ♥♥♥

Hva betyr navnet ditt: Vær meg nær Gud...eller noe i dne duren. Det har værtfall noe med Guds navn å gjøre,det er jeg 99% sikker på


Kategori: Tema / Kommentarer: 8

Min Hverdags´sminke


FØR:

Helt uten sminke her. Jeg har ganske urein hud fordi at helt plutselig kan jeg få kviser som er der i 2-3 ukers tid,så når den/de går vekk igjen så etterlater de seg et mørkt merke.

ETTER:Jeg bruker sånn 10 min på å legge sminken min etter jeg er ferdig i dusjen om morningen,og da ser jeg ca. sånn ut som bildene over. Men visst jeg skal ut så kan jeg bruke litt lengre tid,og i tillegg legge litt farge på leppene mine og litt mer maskara.Men ellers så er rutinen min helt lik hele tiden.Har jo oppdatert den et par ganger nå,og har endelig funnet en måte å gjøre det på som jeg liker og trives med.Bytter jo ut foundation et par manger,og tar på eyeliner under øynene,men that´s it.

//Hvor lang tid bruker dere på å sminke dere?


Kategori: Tema / Kommentarer: 0

GuapElsker   Elsker  Elsker  Elsker  Elsker  Elsker  Elsker....Jeg er helt betatt av denne sangen 


Kategori: Tema / Kommentarer: 7

Antrekket for idag


I det øyeblikk så skal jeg til å begynne å øve til matte tentamen som vi har imorgen,så har ikke tid til å skrive så veldig mye nå.Men uansett så er dette dagens:
Sko: Converse  Skjorte: Cubus    T-skjorte: second hand    Smykke: HM    Bukse: CB


Kategori: Tema / Kommentarer: 1

Sneak Peek på dagens antrekkAntrekksbilder kommer senere :)


Kategori: Tema / Kommentarer: 6

Litt Nytt // Julegaver


Idag var jeg som sakt etter skolen i byn med Karina. Vi gikk bare litt rundt i byn og stakk først innom Mac der jeg skulle kjøpe gave til en venninne av meg,men endte også opp med å plukke med meg en blush i verdens fineste farge. Etter det så gikk vi innom bokhandelen der jeg kjøpte en engelsk bok til mamma,som er hennes julegave ilag med et serum jeg kjøpe på HM. En liten stund etter det så tok Karina bussen hjem og jeg ble litt igjen i byn for å forsette å handle inn litt julegaver og litt til megselv. Var innom HM og kjøpte andre del av mammas gave, i tilegg plukket jeg opp to statement smykker til meg. 
  For en ukes tid siden så bestilte jeg noen ting fra hm sine nettsider og pakken kom bare noen dager etter. Kjempelett og fint. Og dessuten var meg og mamma ute på fredag for å kjøpe julegave til meg fra henne.Litt stas.

Ja,dette er julegaven til mamma som jeg handlet inn idag.Er ganske positiv til at hun blir fornøyd med dem. Hun har lenge klaget på at hun ikke leser nok bøker,så hva bedre enn å kjøpe en engelsk bok til henne?

Den til venstre er den jeg kjøpte til venninnen.Også er det blushen min da som jeg er blitt forelsket iJa,så var jeg da innom HM og plukket med meg disse to skattene som kommer til å bli mye brukt
Ja,også var det disse tingene her da.Har hatt dem en liten stund nå og er kjempefornøyd. Pudderet er fast og jeg bruker det for å få noen steder i ansiktet til å se litt lysere ut.


Den grå buksen er den jeg bestilte fra HM på nett og resten er julegaven fra mamma som jeg har alt åpnet. Fikk også emd en svart bukse,men den har jeg på akkurat nå og gidder ikke ta den av bare for å ta et bilde.Har et par svarte bukser nå,så jeg er sikker på at alle vet hvordan de ser ut.Yes,dette er sekken jeg bestilte fra hm.Den er i laopard print og er elastisk.Er også ganske fornøyd med denne


//Hva syns dere om innkjøpene?


hits