Kategori: my closet / Kommentarer: 3

Never Denim


Dongeri jakken er Ingelin sin,hun fikk den av sin far,og jeg får låne den av henne idag.Hadde egentlig planer om å kombinere den ilag med dagens atrekk,men ombestemte meg fordi den er så stor.Hvertfall på skuldrene.Ser ut som om jeg har trent i 34år eller noe når jeg går i den.

Tok bildene i svart hvitt,men i realitet så ser fargen ganske sånn ut som på bildene,bare litt mer utvasket og litt mørkere.Den er så utrolig fin syns jeg,og hadde den bare hvert litt mindre.Enn så godt det hadde vært.


Kategori: my closet / Kommentarer: 5

NEW TO MY CLOSETToppen er fra Vero Moda

Dette er bilde av toppen bakpå.Syns den var ekstra fin med den glidelåsen.Nå er den ikke bare en hvit t-skjorte

Skinnjakken er fra Only.Dette er den andre kinnjakken jeg eier.Ene forskjellen er at denne er tynnere enn den andre//Hva syns dere?


Kategori: my closet / Kommentarer: 16

My closet: Green jumpsuitDette plagget fikk jeg kjøpt meg i fjord sommer.Da jeg så den i butikken måtte jeg bare ha den,først og fremst på grunn av fargen og og at den var så enkel og grei.Passer perfekt til sommer,men den kan jo selvsakt brukes på vinteren og om høsten,bare man tar å dropper gladiator sandaler og ballerina.Mildt sakt så er jeg ganske fornøyd med dette kjøpet!

//Eier du en jumpsuit?


hits