Kategori: New in / Kommentarer: 6

Litt Nytt // Julegaver


Idag var jeg som sakt etter skolen i byn med Karina. Vi gikk bare litt rundt i byn og stakk først innom Mac der jeg skulle kjøpe gave til en venninne av meg,men endte også opp med å plukke med meg en blush i verdens fineste farge. Etter det så gikk vi innom bokhandelen der jeg kjøpte en engelsk bok til mamma,som er hennes julegave ilag med et serum jeg kjøpe på HM. En liten stund etter det så tok Karina bussen hjem og jeg ble litt igjen i byn for å forsette å handle inn litt julegaver og litt til megselv. Var innom HM og kjøpte andre del av mammas gave, i tilegg plukket jeg opp to statement smykker til meg. 
  For en ukes tid siden så bestilte jeg noen ting fra hm sine nettsider og pakken kom bare noen dager etter. Kjempelett og fint. Og dessuten var meg og mamma ute på fredag for å kjøpe julegave til meg fra henne.Litt stas.

Ja,dette er julegaven til mamma som jeg handlet inn idag.Er ganske positiv til at hun blir fornøyd med dem. Hun har lenge klaget på at hun ikke leser nok bøker,så hva bedre enn å kjøpe en engelsk bok til henne?

Den til venstre er den jeg kjøpte til venninnen.Også er det blushen min da som jeg er blitt forelsket iJa,så var jeg da innom HM og plukket med meg disse to skattene som kommer til å bli mye brukt
Ja,også var det disse tingene her da.Har hatt dem en liten stund nå og er kjempefornøyd. Pudderet er fast og jeg bruker det for å få noen steder i ansiktet til å se litt lysere ut.


Den grå buksen er den jeg bestilte fra HM på nett og resten er julegaven fra mamma som jeg har alt åpnet. Fikk også emd en svart bukse,men den har jeg på akkurat nå og gidder ikke ta den av bare for å ta et bilde.Har et par svarte bukser nå,så jeg er sikker på at alle vet hvordan de ser ut.Yes,dette er sekken jeg bestilte fra hm.Den er i laopard print og er elastisk.Er også ganske fornøyd med denne


//Hva syns dere om innkjøpene?


Kategori: New in / Kommentarer: 2

2 nye medlemmer til klesskapet


Fredag etter skolen vandret jeg rundt i byn i en time før jeg tok bussen hjem.Var hjemme sykt seint så var det rett på bursdagsbesøk til Karina.Noe som var innmari koselig.Uansett så måtte jeg få kjøpt noe til søsteren min,noe til lillebror,gave til Karina og sist men ikke minst klarte jeg å plukke opp to ting til megselv også.utrolig bra å ha penger på kortet igjen.Må bare passe på å ikke bruke opp alt med en gang.Planen var at jeg skulle kjøpe meg en ryggsekk som jeg hadde sett på nettsiden til HM,men da jeg gikk innom butikkene de hadde i byn var ikke sekken å finne noen steder.Å herregud,den er jo så fin også! Men jeg skal heller få mamma til å bestille den for meg så får hun pengene.Er sykt mye fint i butikkene for tiden.Kanskje fordi det er snart jul.Og det er forsatt litt salg i butikker.ELSKER SALG.Jeg stikker i storefri imorgen til galleriet for å kjøpe et par sko som jeg har sett et par ganger nå.Den er på salg for sånn 100 kr og er så fiiiin.Men uansett så skal jeg vise de to gensrene jeg fikk kjøpt meg:
   
Denne her kjøpte jeg på VM. De hadde den til 130 kr. Var mange farger å velge mellom,men følte at den i svart hvit er mer allsidig så jeg endte opp med den.Er ganske fornøyd med passformen og alt!
    

Denne genseren tar knekken på meg.For ikke å snakke om fargen på den.Fysøren så fin.Den passer så perfekt.Er litt stor men det er sånn jeg liker at strikkegenrene er.De skal ikke sitte helt inntil.Hvertfall ikke på meg.Den er tykk,god og varm og er kjempefornøyd med denne og.Er fra HM


Kategori: New in / Kommentarer: 5

MAC pudder


Jeg er superfornøyd.Dette er da mitt andre macprodukt,og kan ærlig talt si at jeg elsker sminken deres.Dette pudderet masher huden min med en prikk og matter den ut sånn at jeg ikke bli oljete over øynene,i pannen og rundt nesen.Og jeg er ganske sikker på at den kommer til å vare lenge.
//Har du noen macprodukter? Isåfall,fornøyd?


Kategori: New in / Kommentarer: 3

Something new,something borrowed//INNKJØPVar ute i byn med mamma på tirsdag å fikk kjøpt meg et par ting.Blandt annet en genser,to pakker med øredobber,en maskara(som jeg glemte å inkludere),koster,det nye Costume blader,et skjerf,to neglelakker og sist men ikke minst: Et par med boots.Er kjempefornøyd selv med innkjøpet då.Og idag var jeg innom MAC etter skolen ilag med Karina.Jeg lette etter et pudder (som faktisk er mitt første).Men det viser jeg senere.Akkurat nå skal jeg gå tur med Fia og senere skal jeg på trening med Tonje.Håper alle har hatt en fin dag da og vil forsette å ha det :))


Kategori: New in / Kommentarer: 4

NEW TO MY CLOSETTopp fra BikBok,kjøpte den i str: s

Topp fra Only,kjøpte den i str: m

Øyenbrynsgele,eyenbrynspenn i mørkebrun og svart eyeliner. Alt sammen fra H&M


Jeg er ganske fornøyd med innkjøpet selv og gleder meg til å bruke tingene.Og jeg vet at de sminkesakene kommer til å bli godt brukt,vær dag.
//Har du merket noe til salget?


Kategori: New in / Kommentarer: 6

Out with the OLD,inn with the NEW(innkjøp)


Var i byn idag etter skolen og leita etter et par hverdagsko.Har klart å ødlegge alle mine,så gikk opp til økonomisko der jeg fant et par hvite plattform tøysko.Passet ganske bra,så no har jeg hverdagsko.Ganske billig var de og.Til slutt før jeg gikk hjem stakk jeg bare innom Lindex der jeg fant et par øredobber med sånn cuff greie.Syns de var så fin,og har lenge vært på leting etter et par sånne.Kom seint hjem da,men shitlagå.


Er ganske så fornøyd og gleder meg til å bruke de
//Hva syns dere?


Kategori: New in / Kommentarer: 15

Siste innkjøp                                                                                 Tannblekning fra SmileAway

                                                                                              Sko fra Økonomisko

                                                                                                   Genser er fra Lindex

                                                                                     Er ikke helt sikker på hvor disse ble kjøpt


// Har du fått handlet inn noe den siste uken? er supermye salg ute,overalt !


Kategori: New in / Kommentarer: 14

NEW IN + Samsung Galaxys2                                        Topp fra Vero moda

     1) BikBok                                      2)Vero moda

                                         Begge fra BikBok

Så har jeg endelig fått den nye mobilen min,LYKKE ! den er superbra !♥


Kategori: New in / Kommentarer: 18

NEW IN: innkjøp fra Island


Den ene dagen vi fikk dra på shopping,fikk jeg hamstret inn dette her:

Concealer fra M.A.C 

Maxiskjørt fra Zara

Denimskjorte fra Zara

Hukser ikke helt hvor jeg fikk tak i disse,men butikken hadde utrolig mangen fine sko !

Topp fra TopShop

Bukse fra Zara


//Hva syns dere om innkjøpet? Noe dere likte?


hits