Kategori: Om meg / Kommentarer: 4

Svar på spørsmålsrunde DEL 1


Visst du kunne byttet liv med en person du kjenner,hvem hadde det vært: Jeg tror ikke jeg hadde ville byttet liv med noen jeg kjenner.Ikke det at de ikke har bra liv,men føler at selv om mitt liv ikke er perfekt så kan jeg bare bearbeide med det og ikke rømme fra mine "problemer".

Hva hadde du valgt mellom å miste synet eller hørselen: Hørselen tror jeg for synet er nok ganske så viktig

Hva er din faste sminkerutinge: Fuktighetskrem - fylle på øyenbrynene - concealer - pudder - eyeliner - maskara - lipsyl

Hvem sitt klesskap vil du helst ha: Put together all the fashion icon´s clothes and give it to me

Er det noen du ser opp til: Nei,ikke egentlig

Hva er din favoritt smiley: Denne abd boyen her :D 

Hvem i den nye klassen har du blitt best kjent med: Karina

Trives du godt i den nye klassen og hvem er du mest med: Er litt annerledes å komme i en klasse med helt nye folk,men det er vel en del av det å vokse opp.Men det er en tilpassninsak. Uansett så trives jeg foreløbi ja, og jeg er mest med Karina vennen min :)

Hvem er dine bestevenner: Ingelin,Iselin,Elise,Tonje,Jeneba og Karina kang

Føler du at du har mistet litt kontakt med de som har flyttet vekk: Overhode ikke,hvertfall ikke med de som flyttet opp til framnes nå i høst. Vi ringer hverandre hele tiden og sender melinger. Så har vi jo snapchat som aldri kan gå feil. De er også ofte hjeme i helgene så er ikke noe problem.

Hvordan går det med deg: Helt greit,takk som spør :)

Hvorfor begynte du å blogge: Da jeg gikk i 10.klasse så var det en jente i klassen(som nå er en av mine beste venner).Hun maste og maste lenge om at vi skulle lage oss blogg ilag.Og da vi skulle til Danmark på Dana-cup så overga jeg meg.Så det endte opp med at vi lagde en blog ilag som vi hadde en stund.Men det var ikke alle innlegg hun postet som JEG ville postet om jeg hadde hatt min egen blogg liksom.Så til slutt så endte det opp med at jeg opprettet en egen blogg som da er denne som jeg holder på med nå.

Hva slags kamera har du: Ganske trist i grunn,har ikke kamera.MEN det positive er at jeg holder på å spare til eget nå.Er sykt lei av å låne av skolen og av venner.Men det kommer nok til å bli ganske tydelig gjort når jeg får mitt eget. Blir også mye bedre blogging da.

Hvem er den søteste leseren din: Amalie Skjelvik.Du er BESTEST ♥♥♥

Hva betyr navnet ditt: Vær meg nær Gud...eller noe i dne duren. Det har værtfall noe med Guds navn å gjøre,det er jeg 99% sikker på


Kategori: Om meg / Kommentarer: 0

GuapElsker   Elsker  Elsker  Elsker  Elsker  Elsker  Elsker....Jeg er helt betatt av denne sangen 


Kategori: Om meg / Kommentarer: 5

Miss the curly hair


Tror jeg hadde langt krøllete hår i cånn i måned eller noe.Men det ble så slitt til slutt at jeg måtte bare få ut flettene.Tror det tok 5-6 timer eller noe for å flette alt sammen.Var ganske lettet når vi endelig var ferdig for var så lei av å sitte på rumpen så lenge.Men det tok meg ikke mer enn 1-2 timer å ta dem ut igjen så det var ganske greit.Akkurat nå har jeg mitt naturlige hår.Klippet det litt så det er ekstra kort denne gangen.Men tenker jeg skal ha det ut uken,selv om det er ganske rart å gå rundt å se ut som en gutt.Kanskje jeg fikser det igjen i neste uke,men vi får se....Uansett så savner jeg håret mitt.


   
Tror jeg skal ha krøller neste gang også,likte det ganske så godt.Følte at det rammet inn ansiktet på en ganske fin måte.Så var ganske fornøyd med det.
Hvilke tekstur er det dere har i håret?


Kategori: Om meg / Kommentarer: 7

Mine yngre dager


Masse som skjer på noen år.Før så jeg jo ikke ut! Er egentlig ganske rart å se tilbake på gamle bilder som ligger ute på nettet og vite at ja,dette er meg.Er så mye som har skjedd.Merker at jeg har forandret meg sinnsykt mye på bare en periode.Før gikk jeg jo så og si i alt jeg kunne fiinne.Var også rundere i kantene.Var en periode jeg gikk med masse svart eyeliner runt øynene.Trodde jeg var så kul og deilig.Men i realiteten var jeg jo det villsvinet.Hvorfor sa ingen til meg at jeg måtte slutte? La de ikke merke til hvor patetisk jeg så ut? Eller kan hende de var for opptatt med segselv.For vi så alle sammen stygg ut for noen år siden...hvertfall meg og mine.
                      
Herlighet.Tror det var i 7 klasse Ingelin hadde invitert noen jenter til å bli med på hytten.Det var vinter og snø,dritkaldt var det og.Jeg husker jeg nettopp hadde fikset håret mitt og fått brillene mine.Da vi skulle dra visste jeg jo ikke hva jeg skulle ha med meg,hadde jo aldri dratt på en hytte før liksom.Jeg pakket bare med meg hverdagsklærene mine i to bagger.Haha,alle andre hadde bare en.Jeg hadde ikke noe ulltøy elelr noe så jeg gikk liksom rundt i tights.Fysøren er så stygt å tenke tilbake på den tiden.Og selvsakt måtte jeg ha med bamsen min..hva søren feiler det meg? Jeg hadde jo heller ikke ski,og det har jeg forsatt ikke,så jeg måtte låne truger.Sank nedi snøen en gang og trodde jeg skulle dø.For det var dritkaldt og mørkt på veien bort til hytten.Jaja,uansett så var det en fin opplevelse :)
                     
 Da vi skulle stå på ski dagen etter måtte jeg få låne skitøy og utstyr.Igjen så hadde alle med det de trengte unten meg.Er ikke det typisk.Jeg var heller ikke flink til å stå på ski,og fram til den dag idag så suger jeg forsatt like mye.Falt uttalige mange ganger og måtte ha hjelp til å komme meg opp bakker av faren til Ingelin.Var faktisk ganske flaut for bakkene var ganske så små,og alle andre føk jo opp som luft mens jeg skle og falt.Til slutt begynte jeg å fryse og gadd ikke gjøre mer så jeg stod ved et tre og så på alle kose seg i lypen som ble laget.Men det kom noe godt ut av det da.Senere den kvelden fikk jeg en sjokolade medalje for "Dagens innsats"
                   
8.klasse tror jeg.Hadde enda ikke fikset tennene mine så hadde store mellomrom.Haha,sjønne Oda blir jo blåst bort.Meg og noen jenter pleide alltid å rå rundt på skolen,snakke og ta bilder.Var altid jeg som tok bildene da,men neon få ganger ble jeg tatt bilde av.Husker ikke helt hvordan ting var her.Tenker at jeg hadde det ganske fint egentlig.Ikke mye som skjedde.Hadde ikke så mange ting å tenke på.Og som man ser så var klær og sminke noe av det siste jeg tenkte på.Gikk i det som passet meg bra.Gikk faktisk noen dager i pysjen til skolen.Hadde jo bare 5 min ned til skolen,så hvorfor ikke? Er sikker på at jeg ikke var den eneste
                    
                    
                                              Om jeg ikke tar feil,så er disse bilden her fra 9.klasse
                                                          
                                                                                                                                 2011

Hvordan er det når dere ser tilbake på bilder fra da dere var yngre? Ser dere mye forskjell?


Kategori: Om meg / Kommentarer: 6

Back in Time


Jeg vet ikke om de tingene jeg husker fra min barndom da jeg forsatt bodde i Afrika bare er ting jeg innbiller meg eller ting som faktisk har skjedd."Husker" ting fra krigen,husker ting fra skoledagene og hverdagene.Har jo blitt fortalt hvordan jeg var og hvordan VI var.Jeg gikk på skolen med min storesøster.Vi gikk på to skoler tror jeg.Først en afrikansk skole om morgenen og senere på en fransk en.Kan godt hende det var motsatt også....er ikke sikker.
 
Jeg har blitt fortalt at vi hadde en ape som kjæledyr,Cheko het han.Pappa og mamma sier at han ofte pleide å stappe mat i kinnene og løpe rundt.Vi kunne naturligvis ikke ta den med hit å la den bo hos oss her i Norge,så den ble igjen.Tror den var ganske liten og vet ikke om den forsatt finnes nå.Jeg husker at min far en gang hadde gitt meg skolepenger,og min storesøster og hennes venninne hadde klart å lure meg til å bruke dem opp FØR lunsj.Det skulle jeg selvsakt ikke gjøre.Og da pappa kom for å sjekke om jeg forsatt hadde pengene mine,og han merket at jeg hadde brukt dem opp ble han sur.Ikke på meg.Men på de to andre.Dette er en av de tingene jeg tenker at jeg husker.Men vet ikke om det bare er fantasien som løper løpsk.
  Vi gikk i skoleuniform.Tror de var blå.Vi har et fotoalbum med bilder ifra Afrika.Bilder med minner som er blitt revet bort.Min mor har noen,og pappa har noen.Syns egentlig at det er litt rart det at hele livet mitt er helt forandret.Hadde jeg forsatt vært i afrika nå vet jeg ikke hvordan livet hadde vært.Vil ikke høres ut som en som er utakknemlig.For jeg er evig takknemlig for at vi bor i et så fint land og var en av de heldige som ble plukket ut til å komme til Norge. Men samtidlig lengter jeg tilbake.Det er jo ikke her jeg hører hjemme.Ja,jeg er kanskje en norsk statsborger,men jeg føler meg ikke som en nordmann.Er jo bare Norsk på et stykke papir....
                                                           
Folk sier jeg er Nordmann og når jeg sier meg uenig stiller de et spørsmål ved det.Hva er det egentlig å lure på? Det går jo ikke ann å være to ting samtidig?Når man ser meg tenker man ikke nordmann automatisk.Jeg er mørkhudet,har ikke naturlig langt hår og min kultur er helt annerledes enn deres.Hvorfor skal jeg da la et stykke papir definere hvem jeg er? Jeg har heller ikke norske foreldre og er ikke født i Norge.
 Jeg tror egentlig folk blir litt satt ut når de først hører meg snakke Norsk.Jeg snakker det flytende.Hatt mange års trening.Jeg skal ikke lyve,jeg blir satt ut hver gang en mørkhudet person snakker flytende norks selv.Det er liksom så feil men så riktig samtidig.Vi skal jo intigrere oss og prøve å skli inn i kulturen mest mulig,uten å ødlegge eller glemme vår egen.Jeg tenker:hvor lenge har personen bodd her? Er personen adoptert?

Husker da meg og fotball laget var i Danmark på Danacup.Vi skulle gå i tog med en hel del andre lag gjennom noen gater.Hadde på oss draktene våre og gikk og sang på sangen vår.Det var mange folk ute på gatene,måtte jo se hva som foregikk.Men det var en dame når jeg gikk forbi som ropte ut til meg på engelsk hvor jeg var fra.Jeg svarte Norge tilbake på engelsk.Jeg visste jo at hun egentlig mente hvor jeg opprinnelig var ifra,vet ikke hvorfor jeg sa Norge.Var bare en innpuls tenker jeg.Jeg var jo den eneste mørkhudede jenten på laget liksom,var ganske så tydelig at jeg IKKE var fra Norge.Men hun ropte tilbake: africa? Haha,måtte nesten le litt for jeg hadde jo sakt Norway ganske så tydelig da hun spurte meg.Har tenkt litt på dette i ettertid.Og det er sånne episoder som får meg til å tenke på hvem jeg egentlig er og hvor jeg egentlig kommer fra.Mine foreldre har ikke røtter her i dette landet,ikke mine besteforeldre eller deres foreldre der igjen....Var bare det at vi ble skilt ifra hjemlandet på grunn av krig.

Uansett så orker jeg ikke skrive mer.Gidder ikke tenke på dette stort lengre.Jeg vet hvem jeg er og hvor jeg kommer ifra.Det er det viktigeste.Skal ikke trenge å gå rundt å fundere over hvorfor jeg er på dette stedet nå og hva som venter meg lengre frem i tid.For man vet aldri.Det er det som er så fint også....jeg vet aldri hva som kommer til å skje,så hvorfor ikke bare la livet gå sin gang?
Det er mange lesere som spør meg hvor jeg kommer ifra og her er svaret:
Jeg kommer fra et land vest i Afrika med navn Sierra leone.Flyttet derfra når jeg var seks år ilag med min familie og har bodd i Norge helt siden da.Har faktisk 10års jubileum.Noe som er litt stas. Om dere har sett filmen Blood Diamond vet dere hvordan stedet såg ut sånn ca.For det er i hjemlandet mitt filmen ble filmet og den handler om krigen som begynte i 1991 om jeg ikke tar helt feil nå.Den er helt klart verdt å se.Er helt grusomt hva som skjedde med folk under krigen,men det er sånn det var,ganske brutalt....


Kategori: Om meg / Kommentarer: 0

That´s the shit i dont like


Dumme spørsmål som: Brukte du klær og sko når du bodde i Afrika?
-Nei din jævla dritt,jeg spradet rundt naken uten noe sted å bo

Statuser på facebook som sier at visst jeg ikke liker dette og dette eller liker noe,så er jeg ikke glad i mine foreldre
-Det er verken søtt eller morsomt,bare jævlig plagsomt.Så da får jeg vel ikke være glad i mine foreldre da visst det er det som må til

Blogger med en knallfarget bakgrunn og ekkel skrift som ikke går an å tyde
-For det første så er du ikke noe tegneseriefigur eller en liten barnehageunge,jeg tror godt du kjønner hva som går godt ilag og hva som bare IKKE funker.

Folk som ikke spyler etter seg på offentlige toaletter.
-Det er ikke alltid jeg bruker offentlig toalett,men når jeg gjør,så er den som oftest full av drit og stinker.Er jævlig ekkelt

Folk med mørk hud som bruker en lys rosa leppestift
-den kler deg ikke,rett og slett.

Folk som sier navnet mitt feil
-Ja,det skrives Kumba men uttales komba,men en o.Det verste er når jeg retter på de og de forsatt ikke klarer å si det riktig

Folk som hoster eller nyser uten å dekke til munnen
-Hold bakteriene dine for degselv,har mange nok som det er

Folk som føler behovet for å snakke rett opp i ansiktet på meg
-Jeg mener,virkelig,kom deg vekk!

Folk som låner mine ting,og ikke gir det tilbake på 387364 år
-Jævla drittunger,give me my stuff back!

 Når menn prøver å sjekke meg opp gjennom facebook
-Dette er kanskje noe av det jeg hater mest.Først og fremst så er ikke facebook en dating nettside,så lagå.For det andre vil det ikke hjelpe å spørre om jeg er singel for det er helt opplakt at du er den siste jeg ville blitt sett sammen med.

Folk som liker sin egen status på facebook
-Jeg vet du likte den setningen du stjal fra weheartit,men la noen andre ta seg av likingen! 

Folk som skriver til meg på chaten selv etter at jeg har sakt at jeg er opptatt!

Jenter som bruker uggs om sommeren,men shorts til
-Det ser helt forjævlig ut.Og på sånne tidspungt skulle jeg faktisk ønske det fantes motepoliti.

Når jeg spør noen om de sulten i det jeg skal enten kjøpe meg mat eller lage,og de svarer nei.Men idet jeg skal til å spise selv så vil de plutselig ha
-Get you´r shit ass face away from me!

Folk som skriver under bildene sin på facebook lange sangtekster eller ting som rett og slett ikke gir mening
-Jeg ser ikke sammenhengen mellom det oppsminkende annsiktet ditt og teksten ´í need a dollar´´!

Kunne skrevet så mye mer,men dette får holde for no


Kategori: Om meg / Kommentarer: 3

MUSIC


                              


                              


Kategori: Om meg / Kommentarer: 4

KANYE WEST
En av mine favorittsanger og artister,Noen andre enn meg dom digger denne fyren?


Kategori: Om meg / Kommentarer: 0

Kumba Grace Abby Bonga

Bluse: Vero Moda   Vest(?)  Jakke: Only   Jeans: Cubus


Kategori: Om meg / Kommentarer: 7

Svar på spørsmålsrunde


Liker du tiss? Tiss er noe fint det,så joda

Hva gjør deg glad? Positive folk,venner,familie,sol,bading,sommer,å ta bilder,å trene sammen med verdens søteste Elise ++

Hva er dine 3 turn offs og on? TURN OFFS: folk som piller seg i nesen,jenter som klager over vekten sin selv om de har en slående fin kropp og folk som spør om jeg enten kan like statusene deres eller kommentere tilbake på bloggen.
TURN ONS: sol,sommer og bading

Kjekkeste gutten i klassen? Andreas 

Favoritt matrett? Salat med pølsebiter og sitron !!! 

Beskriv din drømmegutt. Høy,kjekk,morsom,tullete,spontan,bra klesstil,passe vill og passe rolig 

Hva er dine planer for fremtiden? Komme meg gjennom vgs med gode karakterer,flytte til et varmere land og forhåpentligvis bli fotograf

Hva er dine 5 ønsker du vil skal gå i oppfyllelse i livet ditt? At jeg kan våkne opp en dag å ha langt stritt hår,Få en walk inn garderobe,bli fotograf,ha noen av mine venner fra 10.klasse resten av livet og at jeg skal svømme
med haier 

5 ting du skal gjøre i sommer? Være med venner,bade,trene,slappe av og sove

Hvem er de 3 personene du føler du kan snakke med absolutt alt om? Ingelin,Malin D og Iselin.Og visst jeg kunne tatt en til,ville det nok bli Elise H.

JB vs 1D? 1D 

KATT vs HUND? hund 

SNØ vs REGN? ingen av dem?

SOMMER  vs VINTER? sommer

KVELD vs DAG? begge !

DANS vs MUSIKK? 

VENNER vs FAMILIE? kan ikke velge

Hvor er du fra? Et land vest i Afrika som heter Sierra Leone

Er du forelsket? ikke forelsket,kanskje litt betatt

Har du kjæreste? nei,jeg er singel på fulltid

Topp 5 bestiser? Siden jeg bare får velge 5,så blir det:Iselin,Ingelin,Tonje,Karina og Hanne ♥
Hvor kommer du fra? Sierra Leone

Favorittblogg? hmm,den jeg leser mest no for tiden er hvertfall livingdoll.modette.no

Hvor fikk du den toppen ifra? den fra dette innlegget? Toppen er fra Vero Moda,de har den sikkert fortsatt :)


Favorittfilm og kjendis? Favorittfilmen min må nok bli Lvenes Konge.Blir aldri lei den! og favorittkjendisen min er nok Beyonce'

Hvor får du mest inspirasjon til antrekk fra? Blader,tv,venner,bloggere,folk på gaten.

Hvorfor har du så digg latter? Har hekselatter,så visst du syns den er ''digg'',så er det nok der jeg får det fra 

Hvorfor begynte du å blogge? Fordi min venn,Iselin,hadde mast lenge på meg om at vi skulle lage oss blogg ilag,så til slutt ga jeg etter.Men jeg syns ikke det å blogge ilag med en annen var så veldig gøyt,så dermed endte jeg opp med denne her :)

Hva inspirerer deg? Venner,stil ikoner,familie og egentlig alt rundt meg visst jeg kan si det sånn

Hva liker du mest med å blogge? Det at jeg har et sted å dele ting på,og at jeg får positive tilbakemeldinger.Er altid koselig det ♥

Bruker du mye tid på bloggen din? Ja,før jeg begynte å blogge,tengte jeg at bloggere brukte max 15 min på bloggen eller noe,men nå som jeg selv blogger vet jeg at det ikke er sant.Hvertfall ikke for min del,det tar jo flere timer ! :O


Sånn.det var alle spørsmålene,og jeg håper svarene var greie nok.Må også bare si takk for alle spørsmål,og neste gang skal jeg nok prøve å få svart med en video !!


hits